SMARTLIFE e-Commerce SP

Dispositius geridos per Smartphone, i més Botiga

 • Mostra més
 • Mostra més

Mostra 1–28 de 51 resultats

 • 4G gps rastrejador per a mascotes RF-V43 impermeable per a gossos amb app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G gps rastrejador per a mascotes RF-V43 impermeable per a gossos amb app gratuïta

  Vista ràpida  79,45

  4G gps rastrejador per a mascotes RF-V43 impermeable per a gossos amb app gratuïta

  • 4G LTE + 3G WCDMA + 2G GSM networks
  • IP67 waterproof
  • Rotating LED lights based on light sensor automatically
  • GPS positioning, accurate to 5m outdoors
  • WIFI positioning, accurate to 30m indoors
  • Web platform/Phone APP/SMS to check positions
  • Historical route
  • Geofence: GPS fence and WIFI double care fence
  • Step count
  • Voice monitor
  • Low battery alarm
  • Ringtone to find your pet

  Selecciona opcions
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  Vista ràpida  117,26

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  1. Última xarxa LTE 4G: lt és compatible amb la xarxa 4G LTE + 3GWCDMA + 2G GSM, pot funcionar perfectament a tots els països de tot el món i ara sobre antiquat.

  2. Seguiment en temps real a Google Maps: podeu rastrejar en temps real els vostres mapes de google targetton a través de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors, i l'interval de càrrega mínima és de 10 segons.

  3. Reproducció de ruta històrica: podem veure la ruta d'historial ofour dispositiu fins a 6 mesos quan la reproducció. Ajuda'ns a canviar el nostre estil de vida sobre els hàbits de conducció, estalvi de combustible, respectuós amb el medi ambient. Agafa fàcilment on és el vehicle.

  4. Llarg mode de repòs i temps de treball: el dispositiu té una bateria dions de liti integrada de 3,7 V 10000mAh, pot. Espera fins a 120 dies i treballo 5-7 dies.

  5. pols IP65 i impermeable: El nostre rastrejador GPS d'actius 4G TK905B té una resistència a l'aigua superresistent per garantir un funcionament estable en ambients durs. No només prevé eficaçment l'entrada de pols, sinó que també no us preocupa que l'aigua esquitxi.

  6. Muntatge magnètic fort: lt té 5 peces d'imants incorporats, amb un potent imant superfort, es pot instal·lar molt fàcilment, no necessita instal·lació professional.

  7. Monitor de veu remot: Aquest 4G TK905B té un micròfon integrat de súper qualitat, pot controlar la veu al voltant seu remotament a través del seu telèfon mòbil.

  8 alarma de caiguda: Aquest rastrejador té un sensor de llum incorporat, després d'instal·lar-lo, aquesta funció de caiguda s'activarà automàticament. Quan algú el retiri o el dispositiu deixi caure, el dispositiu enviarà un missatge d'alarma.

  9. Alarma de supervelocitat: quan la velocitat de la unitat superi la velocitat preestablerta, enviarà un missatge d'alarma a la plataforma de seguiment ia l'administrador
  Número cada 5 minuts.

  10. Alarma de vibració: El nostre 4G TK905B té un sensor d'acceleració 3D incorporat. Quan passa una anormalitat al cotxe, per exemple, si algú xoca, colpeja o rasca el cotxe, el dispositiu enviarà una alarma telefònica per trobar la persona corresponent a temps.

  11 geotanca de límits de seguretat: podeu configurar una geofència perquè el tracker redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà un SMS als números d'autorització quan entri i deixi fora aquest servei.

  11. alarma de moviment: en estat estacionari, podeu configurar la distància d'alarma d'amplitud per al rastrejador, per exemple: 500m, després una vegada que l'objectiu es mou 500m, el Rastrejador us enviarà un missatge d'alarma.

  12. Mode de suspensió intel·ligent: El nostre rastrejador GPS 4G TK905B té múltiples maneres de suspensió intel·ligent que fan que la durada de la bateria sigui molt més llarga.

  13. plataforma de seguiment web gratuïta de per vida i aplicació!
  Sense targeta SIM ni targeta SD inclosa!

  Afegeix a la cistella
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  Vista ràpida  116,02

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  1. GPS + LBS formes de doble posicionament: Si el senyal gps és bo, el dispositiu es localitzarà a través del satèl·lit gps, si no, el dispositiu es localitzarà a través de LBS! Sota el mode de localització GPS, la precisió és de 5-10 metres, sota el mode de localització LBS, la precisió és de 100-2000 metres.

  2. Seguiment en temps real: podeu rastrejar el dispositiu en temps real a google maps a través del telèfon mòbil, la tauleta i l'ordinador, i l'interval mínim de càrrega de dades és de 10 segons!

  3. Reproducció de la ruta de l'historial: l'aplicació i el servidor web poden gravar les dades de càrrega del dispositiu fins a 6 mesos, podreu reproduir la ruta de l'historial en qualsevol moment!

  4. Llarg temps despera: té una bateria dions de liti de 3,7 V 5000mAh incorporada, el temps despera és de fins a 90 dies i el temps de treball és de fins a 5-7 dies;

  5. Potent imant: té potents imants incorporats, es pot instal·lar molt fàcilment.

  6. IP65 resistent a laigua: el nivell impermeable daquest dispositiu és IP65, pot resistir esquitxades daigua però no es pot posar sota laigua.

  7. Alarma d'excés de velocitat: Aquesta alarma només funciona en mode de posicionament continu. Quan la velocitat unitària sigui superior a la velocitat preestablerta, enviarà el missatge «Alarma de velocitat!» al número d'administrador cada 5 minuts.

  8. Alarma de xoc: Després de configurar l'alarma de vibració, mantingueu el rastrejador estacionari durant 5 minuts, llavors aquesta funció començarà a funcionar. Quan la unitat es colpege, enviarà un SMS «Alarma de sensor!» al número d'administrador.

  9. Alarma de moviment: quan les unitats romanen immòbils en un lloc durant 10 minuts, l'usuari pot configurar l'alarma de moviment amb aquesta ordre «move + passord», aleshores, en cas que el dispositiu es mogui 500m, enviarà l'alarma SMS «Moure alarma + latitud i longitud» al número autoritzat.

  10. Geovalla: Establiu una geofència perquè el rastrejador redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà informació d'alarma a l'aplicació i al servidor web quan sortiu o entri en aquest districte.

  11. Mode de suspensió per estalviar bateria:
  * Mode dormir per temps: Després de fer aquesta configuració, el Rastrejador només funcionarà durant 5 minuts després de ser arrencat, i tornarà a la manera de dormir. El GPS s'apagarà i el GSM funcionarà en mode de baix consum. SMS, la trucada pot despertar el rastrejador.
  * Manera de dormir per sensor de Xoc: Després de fer aquesta configuració, si no hi ha xoc durant 5 minuts, el Rastrejador funcionarà en mode «dormir per xoc», el GPS s'apagarà, GSM funcionarà en baix consum. La vibració, el SMS i la trucada poden despertar el Rastrejador.

  12. Plataforma de seguiment Web i aplicació mòbil: gratuït de per vida! ¡El servidor web i l'aplicació de la versió iOS i Android estan disponibles!

  Afegeix a la cistella
 • Bluetooth auriculars amb micròfon esportius TWS Voulao estèreo reducció de soroll impermeables
  Puntuat amb 0 de 5

  Bluetooth auriculars amb micròfon esportius TWS Voulao estèreo reducció de soroll impermeables

  Vista ràpida  27,67 34,61

  Bluetooth auriculars amb micròfon esportius TWS Voulao estèreo reducció de soroll impermeables

  1. Bluetooth V5.0, compatible amb la majoria de dispositius bluetooth i menor consum denergia.

  2. L'estoig de càrrega de 500mAh pot carregar completament 2 auriculars al voltant de 5 vegades, ofereix més de 20 hores de temps de música

  3. IPX5 impermeable amb tecnologia, ja no cal preocupar-se per l'aigua i la suor.

  4. Unitats d'accionament dual de 13MMS, gaudeix d'un so de música de 3D profunds greus.

  5. Funció de control de botó intel·ligent, compatible amb interruptor de cançons, trucades telefòniques i assistent de veu de trucada.

  Llistes d'accessoris auriculars amb micròfon esportius:

  2 * auriculars Bluetooth

  1 * estoig de càrrega

  1 * Cable USB

  1 * Manual d'usuari

  3 * auriculars (mida S,M,L)

  Selecciona opcions
 • Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4'' vision nocturna IR enregistrament fotos
  Puntuat amb 0 de 5

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Vista ràpida  42,13

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Pantalla TFT LCD de 2,4 polzades.

  Visió nocturna infraroja, timbre ding-dong, funció de cambra.

  Memòria independent, emmagatzematge cíclic, sense necessitat d'inserir una targeta.

  Disseny minimalista, fàcil d´operar.

  Cambra HD de seguretat professional.

  Angle ampli de 90 graus.

  Bateria de liti integrada.

  Temps despera llarg.

  Gruix de la porta de suport: 35-110mm.

  Diàmetre de l'orifici de la porta: 14-30mm

  Llista d'embalatge:

  1: Interior amfitrió * 1

  2: auricular per a exteriors * 1

  3: Taula penjant de Metall * 1

  4: cable de càrrega USB * 1

  5: Bossa de cargol * 1

  6: guia d'operació en anglès * 1

  Afegeix a la cistella
 • Termòmetre higrometre wifi teva ACJ per a llar o plantes
  Puntuat amb 0 de 5

  Termòmetre higrometre wifi teva ACJ per a llar o plantes

  Vista ràpida  21,98

  Termòmetre higrometre wifi teva ACJ per a llar o plantes

  ACJ-Sensor intel·ligent de temperatura i humitat per a la llar o creixement de plantes, termòmetre higròmetre d'alta precisió amb pantalla LCD, WiFi, Tuya app.

  El sensor monitoritzarà la temperatura i la humitat en temps real. El sensor informarà quan la temperatura i la humitat canviïn molt poc. Els canvis als valors es poden veure a l'aplicació oa la pantalla. Els canvis en la temperatura i la humitat es registra a l'aplicació, i l'anàlisi de dades gràfiques està disponible.

  El sensor es pot utilitzar com a font de dades de temperatura i humitat per a Tuya Smart, Smart Life, Amazon Alexa i Google Home. Podeu realitzar molts processos automatitzats basats en fonts de dades.

  • Voltatge d'entrada: DC4.5V LR03*3 (La fàbrica no inclou la bateria) corrent de repòs: ≤ 30uA
  • Baix Voltatge d'energia: ≤ 2,7 V
  • WiFi: 802.11b/g/n 2,4 GHz
  • Temperatura de treball: -9 ℃ +99 ℃
  • Humitat de funcionament: 0% ~ 99% RH
  Afegeix a la cistella
 • Tapa càmera protectora de privadesa per a càmera web de portàtil i mòbil
  Puntuat amb 0 de 5

  Tapa càmera protectora de privadesa per a càmera web de portàtil i mòbil

  Vista ràpida  1,95 3,96

  Tapa càmera protectora de privadesa per a càmera web de portàtil i mòbil

  Aquests dies, amb el canvi de la nova normalitat, estem més remots que mai. Passem molt de temps a les nostres ordinadors portàtils i ordinadors. Una càmera web sempre està al capdavant i al centre, cosa que fa que una coberta sigui essencial per protegir la seva privadesa.

  Per què cobrir la càmera web? Els ciberdelinqüents poden accedir a aquestes càmeres i, a causa de les seves posicions, davant de la seva sala d'estar, cuina o oficina, poden exposar la seva privadesa i converses confidencials.

  Per això és una bona idea cobrir la seva càmera web o prendre altres mesures per millorar la seguretat a Internet.

  No vols que ningú t'espiï, ja sigui el govern, veïns entromesos o els teus companys de feina! És exactament per això que ha de col · locar una coberta o algun altre element sobre la càmera web de lordinador.

  Qualsevol que hagi vist “Mr. Robot” sap exactament per què, però per a aquells que no ho saben, parin atenció!

  Selecciona opcions
 • 380V 150A bidirecctional mesurador d'energia trifàsic wifi WEM3080T amb app
  Puntuat amb 0 de 5

  380V 150A bidirecctional mesurador d'energia trifàsic wifi WEM3080T amb app

  Vista ràpida  203,00

  380V 150A bidirecctional mesurador d'energia trifàsic wifi WEM3080T amb app

  Lliurament gratuït des de França aproximadament 1 setmana.

  El mesurador de kWh de generació delectricitat i consum delectricitat trifàsic de 380 V bidireccional perfecte (grau empresarial) amb sistema danàlisi. El daquí és de 150A, però també està disponible amb capacitat de 250A i 500A. Dissenyat principalment per a una unitat que produeix energia solar o eòlica, però també és adequat per a les necessitats de qualsevol altra llar o institució.

  El mesurador denergia trifàsic wifi també es pot utilitzar per mesurar una sola fase (220V). Per mesurar sistemes de més de 500 A, es recomana dividir el sistema en parts fins a 500 A i instal·lar diversos mesuradors segons correspongui.

  El mesurador delectricitat ve amb un dret de per vida per utilitzar el servei al núvol i les aplicacions (Android, IOS, PC) de forma gratuïta del fabricant. El wifi de 2,4 GHz ha d'estar disponible per al dispositiu.

  La informació en temps real i l'historial de producció/consum es poden veure des d'un dispositiu instal·lat a Druskininkai, Lituània AQUÍ.

  L'aplicació Iammeter es pot descarregar des de Google Play o Apple Store.
  Podeu provar la demostració per a PC en línia AQUÍ.

  Afegeix a la cistella
 • Pany empremta dactilar Raykube FM08 codi targeta Wifi BT Tuya
  Puntuat amb 0 de 5

  Pany empremta dactilar Raykube FM08 codi targeta Wifi BT Tuya

  Vista ràpida  106,62 109,02

  Pany empremta dactilar Raykube FM08 codi targeta Wifi BT Tuya

  2022 nou RAYKUBE FM08 intel·ligent automàtic pany teu WiFi/ TT bloqueig biomètric d'empremtes dactilars amb olor dactilar/contrasenya/targeta RFID/clau/desbloqueig d'aplicacions per a Smart Home.

  FM08 és un tancament de porta automàtic intel·ligent amb olor dactilar, equipat amb cos de pany electrònic estàndard, aconseguint una obertura automàtica d'un sol toc, el tancament automàtic de la porta és còmode i ràpid.

  Versions de FM08 WiFi Tuya. Segons les teves necessitats, tria un tancament intel·ligent adequat per a casa teva. Universal per a portes esquerra i dreta, apte per a portes de 35-65mm de gruix. Mètodes de desbloqueig: APP (opcions: Versió de bloqueig Tuya)/empremta digital/targeta intel·ligent/clau/RAYKUBE polsera desbloquejada.

   

  Selecciona opcions
 • Endolls adaptador de viatge USB Món a UE 110V-220V 4000W protecció contra sobrecàrrega
  Puntuat amb 0 de 5

  Endolls adaptador de viatge USB Món a UE 110V-220V 4000W protecció contra sobrecàrrega

  Vista ràpida  25,82

  Endolls adaptador de viatge USB Món a UE 110V-220V 4000W protecció contra sobrecàrrega

  Sortida màxima de fins a 4000 watts (màx. 250 V, 16 A). Connexions voltatge d´entrada: 100 V – 250 V CA, 50/60Hz, sortida USB: 5V CC/3,4a (total), 5V CC/2,4a (connexió única).

  Port tipus C: 5V DC/3A, adequat per carregar els últims dispositius mòbils com Apple Iphone, iPad, HUAWEI, Samsung, Xiaomi, etc.

  La mida de 7,65*6*3,39 cm és portàtil i compacte per a viatges de negocis o casa.

  Els endolls equipats amb proteccions integrades protegeixen els seus dispositius contra corrents excessius, sobreescalfament, curtcircuits, sobrecàrregues i protecció infantil; I la carcassa retardant de flama proporciona una protecció completa.

  Afegeix a la cistella
 • Higròmetre termòmetre wifi aquari llar ACJ amb alarma i Tuya app
  Puntuat amb 0 de 5

  Higròmetre termòmetre wifi aquari llar ACJ amb alarma i Tuya app

  Vista ràpida  34,26 36,43

  Higròmetre termòmetre wifi aquari llar ACJ amb alarma i Tuya app

  Nou sensor de temperatura i humitat digital Tuya WiFi, sense necessitat d'un hub. Sensor de temperatura i humitat d'alta precisió integrat, troba de forma ràpida i precisa els canvis de temperatura i humitat a l'entorn circumdant. Càrrega USB, sense necessitat de comprar bateries, estalvi denergia i protecció del medi ambient. El sensor té una sonda de temperatura (opcional), que pot provar amb precisió la temperatura i la humitat de la temperatura de l'aigua/peixera. És àmpliament utilitzat. Podeu configurar la temperatura i la humitat per estar en línia i fora de línia, i l'alarma immediatament quan s'excedeix la temperatura i la humitat!

  Especificacions:

  • Nom del producte: sensor de temperatura i humitat WiFi
  • Humitat de funcionament: 0 ~ 100% RH
  • Temperatura de treball: -19 ℃ ~ 60 ℃(-2,2 ℉-140 ℉)
  • Precisió del mesurament de temperatura: ± 0,3 ℃
  • Precisió del mesurament d'humitat: ±2%
  • Rang de mesura de la brillantor: 0 ~ 100%
  • Voltatge de funcionament: 5V CC
  • Corrent de repòs: 30mA
  • Especificacions de la bateria: 3,7 V/500mAh
  • Temps de càrrega: ≤ 2 hores
  • Temps dús de la bateria integrada: ≤ 4 hores (completament carregada)
  • Sonda de temperatura: 1 metre
  • Wi-Fi estàndard: IEEE 802,11 b/n/g 2,4 GHz
  • Grandària: 86*86*22,8mm
  • Nom de l'aplicació: Tu Smart o Smart Life
  Selecciona opcions
 • Mesurador interruptor endoll wifi 220V 20A amb Tuya app
  Puntuat amb 0 de 5

  Mesurador interruptor endoll wifi 220V 20A amb Tuya app

  Vista ràpida  16,23 77,62

  Mesurador interruptor endoll wifi 220V 20A amb Tuya app

  Wifi 2.4GHz ha d'estar disponible per al control remot del dispositiu. Mesura el consum delectricitat i ho mostra en temps real i com un historial en un telèfon intel·ligent.

  Protegeix contra raigs i altres sobretensions. Es recomana que els protectors contra sobretensions estiguin davant de tots els equips elèctrics costosos (ordinadors, televisors, etc.).

  Adequat per al seu ús amb telèfons Android i IOS. També encén i apaga els dispositius:

  • donant una ordre a través de l'aplicació Smart Life al telèfon
  • amb ordres de veu (usant Google Assistant i Amazon Alexa)
  • pressionant físicament l'interruptor al lloc amb el dit
  • usant el temporitzador al dispositiu
  • segons altres escenaris que es poden configurar a l'aplicació Smart Life.

  Només per a ús a interiors. Per a la lectura remota i el control remot, heu de descarregar l'aplicació gratuïta Smart Life de Google Play o Apple Store (qualificació molt alta 4.7, més d'un milió d'usuaris).

  Selecciona opcions
 • Panell solar flexible monocristal·lí 100W i Kit Asunerge RGN32-100
  Puntuat amb 0 de 5

  Panell solar flexible monocristal·lí 100W i Kit Asunerge RGN32-100

  Vista ràpida  105,28 584,70

  Panell solar flexible monocristal·lí 100W i Kit Asunerge RGN32-100

  Els panells solars flexibles s'utilitzen cada cop més en diversos ajustaments, incloent cases, caravanes, vaixells, camions i remolcs. La majoria dels propietaris estan utilitzant panells solars per intentar reduir els costos delectricitat. Altres gaudeixen de la comoditat d'haver d'alimentar els seus articles elèctrics quan freguen.

  Al voltant del 23%, aquest panell solar és més eficient que molts dispositius mitjana del mercat. A més, ve integrat amb un díode de bloqueig, que ajuda a evitar el drenatge de corrent invers, especialment a la nit. Això garanteix nivells d'eficiència òptims.

  Selecciona opcions
 • 2pc bombeta Led per a planta d'UV espectre complet 220V B22 E27 MR16 E14 GU10
  Puntuat amb 0 de 5

  2pc bombeta Led per a planta d'UV espectre complet 220V B22 E27 MR16 E14 GU10

  Vista ràpida  2,45 2,61

  2pc bombeta Led per a planta d'UV espectre complet 220V B22 E27 MR16 E14 GU10

  Article: llum de creixement de plantes
  Xips LED: 2835 SMD
  Quantitat de Leds: 48Leds/60Leds
  Voltatge d´entrada: ca 220V
  Vida útil: 50000 hores
  Tipus de Base: I27/I14/B22/GU10/MR16
  Selecciona opcions
 • AFCI AFDD protector de fallada d'arc protecció contra raigs i incendis
  Puntuat amb 0 de 5

  AFCI AFDD protector de fallada d'arc protecció contra raigs i incendis

  Vista ràpida  125,64

  AFCI AFDD protector de fallada d'arc protecció contra raigs i incendis

  És necessari instal·lar dispositius de detecció de fallades d'arc?

  El dissenyador/instal·lador elèctric és el més indicat per oferir assessorament sobre la instal·lació dels AFDD.

  A l'edició actual de la Reina Union normativa de cablejat IET, BS 7671:2018, es recomana la instal·lació d'AFDD, però el client pot optar per ometre'ls. No obstant això, aquesta decisió s'ha de basar en la consideració dels factors de risc i seguretat pertinents davant del cost de la instal·lació.

  Val la pena considerar els AFDD si hi ha més risc d'incendi, com per exemple. Locals amb allotjament per dormir, per exemple, cases, hotels i albergs. Llocs amb risc dincendi a causa de la naturalesa dels materials processats o emmagatzemats, per exemple, magatzems de materials combustibles. Llocs amb materials de construcció combustibles, per exemple, edificis de fusta.

  Estructures que propaguen el foc, per exemple, edificis de palla i edificis amb estructura de fusta. Llocs amb perill de béns insubstituïbles, per exemple, museus, edificis catalogats i objectes amb valor sentimental.

  També podeu valdre la pena parlar amb la vostra companyia d'assegurances, per veure si pagarien en cas d'incendi si els AFDD no estiguessin instal·lats com es recomana.

  És necessari instal·lar un AFDD a cada circuit?

  En alguns casos, pot ser convenient protegir determinats circuits finals i no altres, però si el risc és degut a estructures que es propaguen pel foc, per exemple, un edifici amb estructura de fusta, tota la instal·lació hauria d'estar protegida.

  Selecciona opcions
 • Bloc de terra per al cablejat elèctric 6-12 forats 2 uts
  Puntuat amb 0 de 5

  Bloc de terra per al cablejat elèctric 6-12 forats 2 uts

  Vista ràpida  7,64 8,83

  Bloc de terra per al cablejat elèctric 6-12 forats 2 uts

  Poden: sí. Haurien: no. El neutre transporta tot el corrent del circuit, cosa que significa que estarà diversos volts per sobre de la terra a causa de la resistència finita del cable.

  La presa de terra està pensada per manejar només els corrents de fallada quan un cable solt o un aïllament danyat fa que la tensió estigui connectada a alguna cosa que pugui ser contactat per les persones. La terra i el neutre s'han de connectar junts només a l'entrada del servei elèctric de l'edifici.

  Selecciona opcions
 • Carregador ràpid 4 en 1 per a ordinador d'escriptori iPhone 14 13 12 Pro Max Xiaomi Samsung 100W 65W
  Puntuat amb 0 de 5

  Carregador ràpid 4 en 1 per a ordinador d'escriptori iPhone 14 13 12 Pro Max Xiaomi Samsung 100W 65W

  Vista ràpida  80,13 97,95

  Carregador ràpid 4 en 1 per a ordinador d'escriptori iPhone 14 13 12 Pro Max Xiaomi Samsung 100W 65W

  Entrada (versió de 65W):
  CA 100V-240V, 50/60Hz, 1,5 a màx.

  Entrada (versió 100W):
  CA 100V-240V,50/60Hz,2.5A màx.

  Sortida (versió de 65W):
  Tipus-C 1/tipus-C de sortida: 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3.25A 65W Max
  Sortida USB 1: 5V/1A
  USB 2 de sortida: 5V/3A 9V/3A 12V/3A 20V/3A 60W Max

  ✅Sortida (versió de 100W):
  Tipus-C 1/tipus-C de sortida: 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/5A 100W Max
  Sortida USB 1/USB 2 de sortida: 5V/4.5A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3A 60W Max

  ✅(Càrrega al mateix temps (versió de 65W):
  Tipus C 1 + tipus C 2 sortida: 45W + 20W
  Tipus C 1+1 sortida USB: 60W + 5W
  Tipus C 1 + USB 2 sortida: 45W + 18W
  Tipus C 2 + USB 1 sortida: 60W + 5W
  Tipus-C 2 + USB + 2 sortida: 5V/3A 15W
  Tipus-C 1 tipus-A + tipus-C 2/USB2 + Sortida USB 1: 45W + 15W + 5W
  Tipus-C 1 + 1 + [tipus-C 2 + USB + 2]+ Sortida USB 1: 45W + 15W + 5W

  ✅Càrrega al mateix temps (versió de 100W):
  Tipus-C 1 tipus-A + tipus-C 2 sortida: 65W + 30W/30W + 65W
  USB1 + USB2 sortida: 5V3A
  Tipus C 1/Tipus C 2 + USB 1/USB 2 sortida: 65W + 30W
  Tipus-C 1 tipus-A + tipus-C 2 + USB1/USB2 de sortida: 60W + 20W + 18W
  Tipus-C 1 tipus-A + tipus-C 2 + USB1 + USB2 de sortida: 60W + 20W + 15W

  Selecciona opcions
 • Collaret d'entrenament per a gossos tota mida amb control remot 800m recarregable
  Puntuat amb 0 de 5

  Collaret d'entrenament per a gossos tota mida amb control remot 800m recarregable

  Vista ràpida  40,77 56,34

  Collaret d'entrenament per a gossos tota mida amb control remot 800m recarregable

  Aquest collaret electrònic totalment impermeable és molt popular entre els entrenadors de gossos i els propietaris de mascotes. Els seus sistemes d'entrenament us ajudaran a controlar i entrenar el vostre gos en un rang efectiu mitjançant una sèrie de funcions, incloent alerta de vibració, advertiment sonor, penalització electrostàtica, etc. Amb el seu disseny remot, pot aturar el lladruc a distància, córrer sobre la correcció, trucar fàcilment, mossegar i lluitar. Serà el teu bon Assistent d´entrenament.

  Selecciona opcions
 • Tallagespa robot per 3600m2 2.5-5.5cm ample 28cm DEVVIS E1600T wifi app 2a garantia
  Puntuat amb 0 de 5

  Tallagespa robot per 3600m2 2.5-5.5cm ample 28cm DEVVIS E1600T

  Vista ràpida  1542,90

  Tallagespa robot per 3600m2 2.5-5.5cm ample 28cm DEVVIS E1600T

  Els tallagespes robòtics DEVVIS són probablement la millor relació preu/qualitat. DEVVIS ofereix 2 anys de garantia i gran disponibilitat de recanvis. Els tallagespes robòtics s'han de triar segons l'àrea de gespa. Aquesta és per a fins a 3600m2. Si teniu menys àrea, escolliu una més barata a la nostra botiga electrònica. Quan es compra, heu de configurar el cable (dins d'un complex) per establir els límits del camp de tall. Per carregar, el robot només es mou a la part posterior de l'estació de càrrega. També podeu programar quins dies i hores funciona. També té app per a Android i IoS.

  Selecciona opcions
 • Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1
  Puntuat amb 0 de 5

  Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1

  Vista ràpida  33,60

  Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1

  El més nou 2 a 1 LED Digital alarma de fum de Gas Co Alarma de monòxid de carboni Sensor d'advertència de veu protecció de seguretat de la llar alta sensibilitat.

  Àrea de protecció: quan l'alçada de l'espai és de 6 metres a 12 metres, l'àrea de protecció d'un detector és de 80 metres quadrats per al lloc de protecció general; quan lalçada de lespai és de 6 metres o menys, làrea de protecció és de 60 metres quadrats.

  Potència: 3 piles AA1.5V (no inclòs).

  Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni.

  Afegeix a la cistella
 • Disjuntor de corrent residual tipus A RCCB MCB RCBO 10A-63A fuga 30mA protecció de sobrecàrrega TAIXI
  Puntuat amb 0 de 5

  Disjuntor de corrent residual tipus A RCCB MCB RCBO 10A-63A fuga 30mA protecció de sobrecàrrega TAIXI

  Vista ràpida  25,54 27,05

  Disjuntor de corrent residual tipus A RCCB MCB RCBO 10A-63A fuga 30mA protecció de sobrecàrrega TAIXI

  Un interruptor automàtic de corrent residual, o un dispositiu de corrent residual, desconnecta el circuit quan detecta una fugida de corrent cap al cable de terra.

  Aquest dispositiu també té la capacitat de protegir qualsevol persona d'una descàrrega elèctrica o una electrocució si entra en contacte directe amb el cablejat. Aquest dispositiu funciona detectant la quantitat de flux de corrent a la línia i el neutre, i si el flux de retorn a la línia no coincideix amb el flux de corrent, el dispositiu interromprà el circuit.

  RCCB és la sigla en anglès de Residual Current Breaker i RCBO és la sigla en anglès de Residual Current Breaker with Overcurrent. El RCCB s'utilitza per protegir contra el corrent de fugida a terra. Tot i això, el RCBO s'utilitza per protegir contra el corrent de fugida a terra amb sobrecorrent.

  Selecciona opcions
 • Endolls divisor interruptor USB 220V 4000W 5V 2.4A USB-C sorgeix protecció
  Puntuat amb 0 de 5

  Endolls divisor interruptor USB 220V 4000W 5V 2.4A USB-C sorgeix protecció

  Vista ràpida  25,36

  Endolls divisor interruptor USB 220V 4000W 5V 2.4A USB-C sorgeix protecció

  Divisor d'endoll compacte, bell i potent 3*220V 4000W, 3*usb a 2.4A, 1*usb-c 3A. A més, el divisor té un interruptor manual i proteccions integrades contra curtcircuit, temperatura, sobretensió i sobrecàrrega.

  A causa del disseny compacte (7,64*7,64*6,24 cm, 217 gr) no impedeix l'ús d'endolls veïns. Adequat per a la llar, oficina, hotel, viatges.

  Afegeix a la cistella
 • GPS tanca sense fils per a gossos rang de 100 ~ 3280 peus
  Puntuat amb 0 de 5

  GPS tanca sense fils per a gossos rang de 100 ~ 3280 peus

  Vista ràpida  85,46

  GPS tanca sense fils per a gossos rang de 100 ~ 3280 peus

  Principi de tanca sense fil GPS per a gossos.

  El sistema de tanca sense fil GPS per a gossos adapta l'última tecnologia de posicionament GPS per satèl·lit. Lusuari pot configurar un ampli radi ajustable des de lorigen de 100 peus a 3280 peus. Quan el gos surti de l'àrea segura, serà avisat per so/vibració/xoc amb un cert nivell (nivell ajustable 0-9) Que configures per avançat; Si el gos torna al cercle, L'advertiment s'atura. Després dun període de temps, el gos sacostuma a romandre dins de la zona segura.

  Selecciona opcions
 • Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  Vista ràpida  5,85

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  El control d'il·luminació elèctric AS consisteix en una fotocèl·lula de CDS segellada i un relé bimetàl·lic d'acció ràpida. La unitat encén o apaga automàticament la il·luminació segons els canvis d'intensitat de la llum sense operació manual.

  No instal·leu la unitat de control en un lloc extremadament fosc durant el dia o en un lloc directament il·luminant el llum d'encesa.

  Àmpliament utilitzat: Fanal, autopista, fàbriques, jardins, ports, aeroports, granges, parcs, escoles i altres llocs. També podeu encaixar en llums solars i llanternes, o cotxes, motocicletes, cotxes elèctrics i altres voltatge de font d'alimentació són llums i llanternes o equips de 220V.

  Afegeix a la cistella
 • Interruptor principal protecció de raigs RCBO SPD MCB disjuntor de corrent residual
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor principal protecció de raigs RCBO SPD MCB disjuntor de corrent residual

  Vista ràpida  24,40

  Interruptor principal protecció de raigs RCBO SPD MCB disjuntor de corrent residual

  Lightning can strike when residents are away and thus unable to unplug their electrical devices and appliances. A plug-in, point-of-use electrical sorgeix protector diverts power surges to a ground connection. Using sorgeix protectors allows a residents to drastically limit the voltage that reaches their plugged-in devices.

  Per protegir una casa de les sobretensions elèctriques, els propietaris poden demanar a un electricista autoritzat que instal·li un protector contra sobretensions a l'entrada de servei. Aquest tipus de protector contra sobretensions se sol col·locar entre el comptador elèctric de l'exterior de l'habitatge i el panell de servei elèctric principal o la caixa d'interruptors de la casa.

  Un sistema per a tota la casa pot evitar que una sobretensió elèctrica entri al sistema de cablatge intern de la casa, protegint així tots els dispositius elèctrics de l'interior.

  Selecciona opcions
 • Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Vista ràpida  11,12

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Distància d´inducció: 8 metres de diàmetre.
  Angle de detecció: 120 graus (el rang de detecció és un con de 120 graus).
  Si voleu reduir l'angle de detecció, podeu utilitzar cinta elèctrica per enganxar el rang que no cal detectar dins de la lent de detecció. Els adhesius interns no tenen cap efecte a l'aparença.
  Temps de resposta: immediatament.
  Rang de retard ajustable: de 5 segons a 8 minuts.
  Mètode de tret: activació contínua (per exemple, configurant un retard de 30 segons, si hi ha una nova inducció abans de 29 segons, continuarà apagat i després estendrà el temps d'encesa en 30 segons).
  Rang ajustable de sensibilitat a la llum: 10LUX a 2000LUX (la perilla LUX es gira en sentit de les agulles del rellotge fins al final per detectar tot el dia, i en sentit antihorari fins al final per detectar només en entorns amb poca il·luminació).
  Afegeix a la cistella
 • Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W
  Puntuat amb 0 de 5

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Vista ràpida  11,59 107,23

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Si voleu una llum amb sensor de moviment, heu de comprar un sensor de moviment per separat (disponible al filtre «vigilància»).

  NOTA: només les opcions regulables tenen interruptor remot, altres opcions d'un sol color no inclouen el control remot. També podeu controlar el llum regulable a través del telèfon

  > Marca: MZvul
  > Material: alumini de grau aeronàutic
  > Potència: 5w 10w 15w 24w 28w 38w 48w
  > Voltatge: AC85-265V o 220V només
  > Índex de reproducció de Color:(Ra) >90
  > Temperatura de Color: blanc càlid (3000-3500K), blanc Natural (4000-4500K), Blanc (6000-6500K), regulable (amb control remot)

  Selecciona opcions
 • Mesurador bidireccional monofàsic WiFi 150A WEM3080 amb app
  Puntuat amb 0 de 5

  Mesurador bidireccional monofàsic WiFi 150A WEM3080 amb app

  Vista ràpida  112,95

  Mesurador bidireccional monofàsic WiFi 150A WEM3080 amb app

  Lliurament gratuït des de França, aproximadament 1 setmana.

  El mesurador de kWh de generació delectricitat i consum delectricitat trifàsic de 380 V bidireccional perfecte (grau empresarial) amb sistema danàlisi. El d'aquí és de 250A, però també està disponible amb capacitat de 150A i 500A (vegeu https://sunsolar.ee).

  Dissenyat principalment per a una unitat que produeix energia solar o eòlica, però també és adequat per a les necessitats de qualsevol altra llar o institució (els que s'ofereixen aquí es poden fer servir per a necessitats internes addicionals – per exemple, subarrendatari, sistema de calefacció, magatzem, il·luminació exterior, etc.).

  El mesurador trifàsic també es pot fer servir per mesurar una sola fase (220V). Per mesurar sistemes de més de 500 A, es recomana dividir el sistema en parts fins a 500 A i instal·lar diversos mesuradors segons correspongui.

  El mesurador delectricitat ve amb un dret de per vida per utilitzar el servei al núvol i les aplicacions (Android, IOS, PC) de forma gratuïta del fabricant. El wifi de 2,4 GHz ha d'estar disponible per al dispositiu.

  La informació en temps real i l'historial de producció/consum es poden veure des d'un dispositiu instal·lat a Druskininkai, Lituània AQUÍ.

  L'aplicació Iammeter es pot descarregar des de Google Play o Apple Store.
  Podeu provar la demostració per a PC en línia AQUÍ.

  Afegeix a la cistella
0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga