SMARTLIFE e-Commerce SP

L'empresa «SMARTLIFE e-Commerce OÜ»

L'empresa va ser fundada el 30.11.1999 i es dedica al comerç en línia des del 2021.

La nostra missió és subministrar, desenvolupar i oferir productes intel·ligents acuradament seleccionats i serveis d'instal·lació per a clients domèstics i comercials.

Història de la Companyia

Mentre vivia en una autocaravana a Espanya durant uns quants anys, es va fer necessari equipar-la amb energia solar i sistemes de seguretat i confort controlats a distància. Per tant, es va reconèixer que encara queda molt per fer per al desenvolupament del camp smartlife a Estònia. Aleshores, el 2021, es va crear i va obrir la botiga en línia.

Seguretat financera. L?empresa té 21 anys d?història, sense préstecs ni obligacions pendents amb els clients. En oferir els seus enllaços bancaris i opcions de pagament amb targeta, els bancs i Paypal comparteixen la confiança a l'empresa i la seva història. Els compradors poden afegir un comentari personal sota cada producte comprat.

Seguretat informàtica. La botiga en línia utilitza un certificat SSL/TSL per garantir la seguretat. Un certificat SSL/TLS (certificat de seguretat) és un fitxer de dades que associa una clau criptogràfica amb el propietari. L'ús d'un certificat SSL/TSL s'indica mitjançant la lletra “s” a la referència de l'adreça “https://” i el símbol d'un cadenat davant de la referència. En utilitzar el protocol HTTPS, tota la comunicació entre el servidor i el navegador web del client es xifra perquè un tercer no pugui interceptar o falsificar aquesta comunicació. La seguretat dels pagaments també està garantida pel fet que la pròpia botiga en línia no accepta pagaments, sinó que us indica que es comuniqui directament amb el banc quan feu clic a l'enllaç del banc, la targeta bancària o Paypal. La diferència entre pagar amb un enllaç i una transferència de diners normals en el context d'una botiga en línia és que si paga amb un enllaç, el banc transmetrà immediatament la informació sobre el pagament a la botiga en línia quan el pagament sigui exitós (generalment per fent clic a «Tornar al comerciant») i la botiga en línia pot començar a enviar els productes immediatament. No obstant això, si es realitza un pagament normal als detalls de la botiga en línia sense fer servir un enllaç, llavors la botiga en línia sabrà sobre l'èxit del pagament només quan el comptador informi el rebut de diners al compte corrent de la botiga a línia. És per això que pagar amb enllaços bancaris accelera significativament el procés d'enviament de mercaderies.

SMARTLIFE e-Commerce OÜ
Codi de registre: 10614594
Correu electrònic: info@smart-electronics.es
Pàgina web: https://smart-electronics.es/
Mòbil: (372) 5851 2523
Direccio: Estònia, Tallinn, Paasiku tn 14, 13916.

0
    Cistella
    El carret està buitTornar a la botiga