SMARTLIFE e-Commerce SP

Categoria: per a cotxe

 • Mostra més

S'estan mostrant 6 resultats

 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  Vista ràpida  137,54

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  1. Última xarxa LTE 4G: lt és compatible amb la xarxa 4G LTE + 3GWCDMA + 2G GSM, pot funcionar perfectament a tots els països de tot el món i ara sobre antiquat.

  2. Seguiment en temps real a Google Maps: podeu rastrejar en temps real els vostres mapes de google targetton a través de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors, i l'interval de càrrega mínima és de 10 segons.

  3. Reproducció de ruta històrica: podem veure la ruta d'historial ofour dispositiu fins a 6 mesos quan la reproducció. Ajuda'ns a canviar el nostre estil de vida sobre els hàbits de conducció, estalvi de combustible, respectuós amb el medi ambient. Agafa fàcilment on és el vehicle.

  4. Llarg mode de repòs i temps de treball: el dispositiu té una bateria dions de liti integrada de 3,7 V 10000mAh, pot. Espera fins a 120 dies i treballo 5-7 dies.

  5. pols IP65 i impermeable: El nostre rastrejador GPS d'actius 4G TK905B té una resistència a l'aigua superresistent per garantir un funcionament estable en ambients durs. No només prevé eficaçment l'entrada de pols, sinó que també no us preocupa que l'aigua esquitxi.

  6. Muntatge magnètic fort: lt té 5 peces d'imants incorporats, amb un potent imant superfort, es pot instal·lar molt fàcilment, no necessita instal·lació professional.

  7. Monitor de veu remot: Aquest 4G TK905B té un micròfon integrat de súper qualitat, pot controlar la veu al voltant seu remotament a través del seu telèfon mòbil.

  8 alarma de caiguda: Aquest rastrejador té un sensor de llum incorporat, després d'instal·lar-lo, aquesta funció de caiguda s'activarà automàticament. Quan algú el retiri o el dispositiu deixi caure, el dispositiu enviarà un missatge d'alarma.

  9. Alarma de supervelocitat: quan la velocitat de la unitat superi la velocitat preestablerta, enviarà un missatge d'alarma a la plataforma de seguiment ia l'administrador
  Número cada 5 minuts.

  10. Alarma de vibració: El nostre 4G TK905B té un sensor d'acceleració 3D incorporat. Quan passa una anormalitat al cotxe, per exemple, si algú xoca, colpeja o rasca el cotxe, el dispositiu enviarà una alarma telefònica per trobar la persona corresponent a temps.

  11 geotanca de límits de seguretat: podeu configurar una geofència perquè el tracker redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà un SMS als números d'autorització quan entri i deixi fora aquest servei.

  11. alarma de moviment: en estat estacionari, podeu configurar la distància d'alarma d'amplitud per al rastrejador, per exemple: 500m, després una vegada que l'objectiu es mou 500m, el Rastrejador us enviarà un missatge d'alarma.

  12. Mode de suspensió intel·ligent: El nostre rastrejador GPS 4G TK905B té múltiples maneres de suspensió intel·ligent que fan que la durada de la bateria sigui molt més llarga.

  13. plataforma de seguiment web gratuïta de per vida i aplicació!
  Sense targeta SIM ni targeta SD inclosa!

  Afegeix a la cistella
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  Vista ràpida  119,08

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  1. GPS + LBS formes de doble posicionament: Si el senyal gps és bo, el dispositiu es localitzarà a través del satèl·lit gps, si no, el dispositiu es localitzarà a través de LBS! Sota el mode de localització GPS, la precisió és de 5-10 metres, sota el mode de localització LBS, la precisió és de 100-2000 metres.

  2. Seguiment en temps real: podeu rastrejar el dispositiu en temps real a google maps a través del telèfon mòbil, la tauleta i l'ordinador, i l'interval mínim de càrrega de dades és de 10 segons!

  3. Reproducció de la ruta de l'historial: l'aplicació i el servidor web poden gravar les dades de càrrega del dispositiu fins a 6 mesos, podreu reproduir la ruta de l'historial en qualsevol moment!

  4. Llarg temps despera: té una bateria dions de liti de 3,7 V 5000mAh incorporada, el temps despera és de fins a 90 dies i el temps de treball és de fins a 5-7 dies;

  5. Potent imant: té potents imants incorporats, es pot instal·lar molt fàcilment.

  6. IP65 resistent a laigua: el nivell impermeable daquest dispositiu és IP65, pot resistir esquitxades daigua però no es pot posar sota laigua.

  7. Alarma d'excés de velocitat: Aquesta alarma només funciona en mode de posicionament continu. Quan la velocitat unitària sigui superior a la velocitat preestablerta, enviarà el missatge «Alarma de velocitat!» al número d'administrador cada 5 minuts.

  8. Alarma de xoc: Després de configurar l'alarma de vibració, mantingueu el rastrejador estacionari durant 5 minuts, llavors aquesta funció començarà a funcionar. Quan la unitat es colpege, enviarà un SMS «Alarma de sensor!» al número d'administrador.

  9. Alarma de moviment: quan les unitats romanen immòbils en un lloc durant 10 minuts, l'usuari pot configurar l'alarma de moviment amb aquesta ordre «move + passord», aleshores, en cas que el dispositiu es mogui 500m, enviarà l'alarma SMS «Moure alarma + latitud i longitud» al número autoritzat.

  10. Geovalla: Establiu una geofència perquè el rastrejador redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà informació d'alarma a l'aplicació i al servidor web quan sortiu o entri en aquest districte.

  11. Mode de suspensió per estalviar bateria:
  * Mode dormir per temps: Després de fer aquesta configuració, el Rastrejador només funcionarà durant 5 minuts després de ser arrencat, i tornarà a la manera de dormir. El GPS s'apagarà i el GSM funcionarà en mode de baix consum. SMS, la trucada pot despertar el rastrejador.
  * Manera de dormir per sensor de Xoc: Després de fer aquesta configuració, si no hi ha xoc durant 5 minuts, el Rastrejador funcionarà en mode «dormir per xoc», el GPS s'apagarà, GSM funcionarà en baix consum. La vibració, el SMS i la trucada poden despertar el Rastrejador.

  12. Plataforma de seguiment Web i aplicació mòbil: gratuït de per vida! ¡El servidor web i l'aplicació de la versió iOS i Android estan disponibles!

  Afegeix a la cistella
 • Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H
  Puntuat amb 0 de 5

  Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H

  Vista ràpida  93,91 118,92

  Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H

  Enregistrament 4K nítida

  Experimenta un enregistrament de nivell superior amb vídeos 4K UHD a 2880x2160p, recolzada pel processador Novatek NT96660 i un sensor CMOS de 5 MP SONY IMX335 de captura de llum ultrabaixa, el millor de la seva classe. La lent ultra gran angular permet un camp de visió de 170° que cobreix fàcilment quatre carrils i captura imatges sense distorsió.

  ● Súper visió nocturna

  La gran obertura F/1,8 permet imatges superiors, ja sigui de dia o de nit. La tecnologia de distància focal patentada facilitada per la lent gran angular de 6 vidres ajuda a capturar detalls més petits, com les matrícules, amb més precisió fins i tot amb poca llum.

  Monitorització d´aparcament 24 hores

  La bateria d'ions de liti de 250 mAh incorporada permet fins a 24 hores de monitoratge d'aparcament. Tingueu en compte que la bateria és només per a captures daparcament; connecteu la càmera a una font d'alimentació externa quan estigui en ús.

  ● Monitorització intel·ligent d'accidents

  El sensor G incorporat a AZDOME Dash Cam s'activa en cas d'impacte i enregistra vídeos de fins a 1 minut. Les dades del sensor G d'impacte de 3 eixos garanteixen una gravació d'emergència precisa de quan i on es va produir l'impacte i arxiva l'expedient per ajudar una investigació posterior.

  Selecciona opcions
 • Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H
  Puntuat amb 0 de 5

  Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H

  Vista ràpida  117,51 142,58

  Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H

  El dispositiu gravarà automàticament quan el cotxe arrenqui i s'apagarà quan el motor s'apagui.

  Si necessiteu 24 hores d'enregistrament o detecció de moviment i el mode d'estacionament es pot comprar paquet amb kit de cable dur.

  Nova versió, construir-en el mòdul GPS, la versió antiga és estirar una antena GPS externa. No hi ha necessitat de tirar un altre cable per a GPS, el mòdul GPS ja està construït a la càmera.

  Té WDR, G-sensor, doble lent per a l'enregistrament, a més, dins de la cabina. 170 graus d'angle de visió.

  Condensador incorporat (sense bateria). No hi ha bateria a linterior, no pot suportar lencesa sense la càrrega del carregador del cotxe. El condensador es fa servir per mantenir la configuració de data i hora. Més segur i estable. (Igual que la TV, sense bateria). Es recomana utilitzar el carregador de cotxe que proporcionem per carregar/encendre el dispositiu al cotxe.

  Vídeo nocturn i 4 llums infraroges a l'interior. La càmera té dues càmeres, una interior i una altra exterior. La càmera exterior té un sensor de visió nocturna, a la nit, només si hi ha alguna llum, com ara la llum davantera del cotxe o la llum de la carretera, la càmera funciona bé. Això no vol dir que la càmera frontal pugui gravar sense llum.

  La càmera interior té 4 llums IR, pot enregistrar sense cap llum a la nit, quan s'encén la funció IR, el vídeo és la versió en blanc i negre.

  Selecciona opcions
 • DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h
  Puntuat amb 0 de 5

  DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h

  Vista ràpida  87,59 90,28

  DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h

  Prestacions: G-sensor, detecció de moviment, targeta sd/mmc, Contra impacte de pujades de voltatge, Impermeable, Antiboira, Vigilància en temps real, Equilibri automàtic de blancs, Ampli rang dinàmic, funció wifi

  Selecciona opcions
 • inversor de corrent per a cotxe 12V/220V + USB Qualcomm 3.0
  Puntuat amb 0 de 5

  Inversor de corrent per a cotxe 12V/220V + USB Qualcomm 3.0

  Vista ràpida  33,47

  Inversor de corrent per a cotxe 12V/220V + USB Qualcomm 3.0

  Probablement el millor inverter del mercat. No té cap part mòbil perquè transfereix directament 12V o 24V a 220V sense canviar DC a AC i viceversa. Per tant, consumeix molta menys energia que altres inversors semblants. Només en cas que necessitis 220V en format AC (molt estrany) no s'ajusti a les teves necessitats. La potència màxima disponible és de 150W.

  Selecciona opcions
0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga