SMARTLIFE e-Commerce SP

Categoria: vigilància

 • Mostra més

S'estan mostrant 24 resultats

 • wifi detector alarma de fum i CO
  Puntuat amb 0 de 5

  2 a 1 wifi detector alarma de fum i CO monòxid de carboni amb Smart Life app

  Vista ràpida  36,73

  2 a 1 wifi detector alarma de fum i CO monòxid de carboni amb Smart Life app

  Wifi detector alarma de fum i CO és un detector intel·ligent combinat de monòxid de carboni i fum, que adopta el control del microprocessador. El sensor electroquímic de monòxid de carboni és estable i fiable amb baix consum de corrent i petita deriva de sensibilitat.

  Principalment ben utilitzat al lloc de fuites de gas de monòxid de carboni i lloc de foc, garanteix la seguretat personal. Podeu funcionar amb l'aplicació Tuya o Smart life, podeu verificar i rebre les alarmes a través de l'aplicació fins i tot si està lluny de casa, no necessita cap porta d'enllaç, només connecteu-vos amb El WiFi domèstic.

  Wifi detector alarma de fum i CO pot detectar monòxid de carboni i fum alhora. El sensor fotoelèctric millorat augmenta significativament la sensibilitat de lalarma per a un temps de resposta més ràpid i minimitza les falses alarmes.

  Rebràs una notificació en temps real al teu telèfon intel·ligent sempre que s'activa una alarma o es canvia qualsevol Estat. No t'has de preocupar per perdre't una emergència fins i tot si no ets a casa. Fes la teva vida més còmoda i segura.

  Us permet silenciar temporalment qualsevol alarma molesta causada per fums de cuina, fumar, etc. a través de laplicació; Ja No intenteu prémer el botó de silenci amb una broomstick o amb l'ajuda d'una escala. És més còmode de fer servir per a gent gran i persones amb mobilitat reduïda.

  Quan wifi detector alarma de fum i CO s'enganxi, sonarà l'alarma. L'alarma de 85dB és prou alta per informar tots els membres de la llar.

  Wifi detector alarma de fum i CO utilitza 2 piles AA de 1,5 v (no incloses), la bateria es pot reemplaçar en qualsevol moment. L'aplicació mostra l'estat de la bateria. Es pot seguir utilitzant durant algun temps en el cas de bateria baixa, reemplaça la bateria nova a temps.

  Afegeix a la cistella
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  Vista ràpida  137,54

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  1. Última xarxa LTE 4G: lt és compatible amb la xarxa 4G LTE + 3GWCDMA + 2G GSM, pot funcionar perfectament a tots els països de tot el món i ara sobre antiquat.

  2. Seguiment en temps real a Google Maps: podeu rastrejar en temps real els vostres mapes de google targetton a través de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors, i l'interval de càrrega mínima és de 10 segons.

  3. Reproducció de ruta històrica: podem veure la ruta d'historial ofour dispositiu fins a 6 mesos quan la reproducció. Ajuda'ns a canviar el nostre estil de vida sobre els hàbits de conducció, estalvi de combustible, respectuós amb el medi ambient. Agafa fàcilment on és el vehicle.

  4. Llarg mode de repòs i temps de treball: el dispositiu té una bateria dions de liti integrada de 3,7 V 10000mAh, pot. Espera fins a 120 dies i treballo 5-7 dies.

  5. pols IP65 i impermeable: El nostre rastrejador GPS d'actius 4G TK905B té una resistència a l'aigua superresistent per garantir un funcionament estable en ambients durs. No només prevé eficaçment l'entrada de pols, sinó que també no us preocupa que l'aigua esquitxi.

  6. Muntatge magnètic fort: lt té 5 peces d'imants incorporats, amb un potent imant superfort, es pot instal·lar molt fàcilment, no necessita instal·lació professional.

  7. Monitor de veu remot: Aquest 4G TK905B té un micròfon integrat de súper qualitat, pot controlar la veu al voltant seu remotament a través del seu telèfon mòbil.

  8 alarma de caiguda: Aquest rastrejador té un sensor de llum incorporat, després d'instal·lar-lo, aquesta funció de caiguda s'activarà automàticament. Quan algú el retiri o el dispositiu deixi caure, el dispositiu enviarà un missatge d'alarma.

  9. Alarma de supervelocitat: quan la velocitat de la unitat superi la velocitat preestablerta, enviarà un missatge d'alarma a la plataforma de seguiment ia l'administrador
  Número cada 5 minuts.

  10. Alarma de vibració: El nostre 4G TK905B té un sensor d'acceleració 3D incorporat. Quan passa una anormalitat al cotxe, per exemple, si algú xoca, colpeja o rasca el cotxe, el dispositiu enviarà una alarma telefònica per trobar la persona corresponent a temps.

  11 geotanca de límits de seguretat: podeu configurar una geofència perquè el tracker redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà un SMS als números d'autorització quan entri i deixi fora aquest servei.

  11. alarma de moviment: en estat estacionari, podeu configurar la distància d'alarma d'amplitud per al rastrejador, per exemple: 500m, després una vegada que l'objectiu es mou 500m, el Rastrejador us enviarà un missatge d'alarma.

  12. Mode de suspensió intel·ligent: El nostre rastrejador GPS 4G TK905B té múltiples maneres de suspensió intel·ligent que fan que la durada de la bateria sigui molt més llarga.

  13. plataforma de seguiment web gratuïta de per vida i aplicació!
  Sense targeta SIM ni targeta SD inclosa!

  Afegeix a la cistella
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  Vista ràpida  119,08

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  1. GPS + LBS formes de doble posicionament: Si el senyal gps és bo, el dispositiu es localitzarà a través del satèl·lit gps, si no, el dispositiu es localitzarà a través de LBS! Sota el mode de localització GPS, la precisió és de 5-10 metres, sota el mode de localització LBS, la precisió és de 100-2000 metres.

  2. Seguiment en temps real: podeu rastrejar el dispositiu en temps real a google maps a través del telèfon mòbil, la tauleta i l'ordinador, i l'interval mínim de càrrega de dades és de 10 segons!

  3. Reproducció de la ruta de l'historial: l'aplicació i el servidor web poden gravar les dades de càrrega del dispositiu fins a 6 mesos, podreu reproduir la ruta de l'historial en qualsevol moment!

  4. Llarg temps despera: té una bateria dions de liti de 3,7 V 5000mAh incorporada, el temps despera és de fins a 90 dies i el temps de treball és de fins a 5-7 dies;

  5. Potent imant: té potents imants incorporats, es pot instal·lar molt fàcilment.

  6. IP65 resistent a laigua: el nivell impermeable daquest dispositiu és IP65, pot resistir esquitxades daigua però no es pot posar sota laigua.

  7. Alarma d'excés de velocitat: Aquesta alarma només funciona en mode de posicionament continu. Quan la velocitat unitària sigui superior a la velocitat preestablerta, enviarà el missatge «Alarma de velocitat!» al número d'administrador cada 5 minuts.

  8. Alarma de xoc: Després de configurar l'alarma de vibració, mantingueu el rastrejador estacionari durant 5 minuts, llavors aquesta funció començarà a funcionar. Quan la unitat es colpege, enviarà un SMS «Alarma de sensor!» al número d'administrador.

  9. Alarma de moviment: quan les unitats romanen immòbils en un lloc durant 10 minuts, l'usuari pot configurar l'alarma de moviment amb aquesta ordre «move + passord», aleshores, en cas que el dispositiu es mogui 500m, enviarà l'alarma SMS «Moure alarma + latitud i longitud» al número autoritzat.

  10. Geovalla: Establiu una geofència perquè el rastrejador redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà informació d'alarma a l'aplicació i al servidor web quan sortiu o entri en aquest districte.

  11. Mode de suspensió per estalviar bateria:
  * Mode dormir per temps: Després de fer aquesta configuració, el Rastrejador només funcionarà durant 5 minuts després de ser arrencat, i tornarà a la manera de dormir. El GPS s'apagarà i el GSM funcionarà en mode de baix consum. SMS, la trucada pot despertar el rastrejador.
  * Manera de dormir per sensor de Xoc: Després de fer aquesta configuració, si no hi ha xoc durant 5 minuts, el Rastrejador funcionarà en mode «dormir per xoc», el GPS s'apagarà, GSM funcionarà en baix consum. La vibració, el SMS i la trucada poden despertar el Rastrejador.

  12. Plataforma de seguiment Web i aplicació mòbil: gratuït de per vida! ¡El servidor web i l'aplicació de la versió iOS i Android estan disponibles!

  Afegeix a la cistella
 • Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4'' vision nocturna IR enregistrament fotos
  Puntuat amb 0 de 5

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Vista ràpida  57,69

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Pantalla TFT LCD de 2,4 polzades.

  Visió nocturna infraroja, timbre ding-dong, funció de cambra.

  Memòria independent, emmagatzematge cíclic, sense necessitat d'inserir una targeta.

  Disseny minimalista, fàcil d´operar.

  Cambra HD de seguretat professional.

  Angle ampli de 90 graus.

  Bateria de liti integrada.

  Temps despera llarg.

  Gruix de la porta de suport: 35-110mm.

  Diàmetre de l'orifici de la porta: 14-30mm

  Llista d'embalatge:

  1: Interior amfitrió * 1

  2: auricular per a exteriors * 1

  3: Taula penjant de Metall * 1

  4: cable de càrrega USB * 1

  5: Bossa de cargol * 1

  6: guia d'operació en anglès * 1

  Afegeix a la cistella
 • Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H
  Puntuat amb 0 de 5

  Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H

  Vista ràpida  93,91 118,92

  Millor càmera de cotxe GPS 4K DVR WDR wifi visió nocturna detecció de moviment AZDOME GS63H

  Enregistrament 4K nítida

  Experimenta un enregistrament de nivell superior amb vídeos 4K UHD a 2880x2160p, recolzada pel processador Novatek NT96660 i un sensor CMOS de 5 MP SONY IMX335 de captura de llum ultrabaixa, el millor de la seva classe. La lent ultra gran angular permet un camp de visió de 170° que cobreix fàcilment quatre carrils i captura imatges sense distorsió.

  ● Súper visió nocturna

  La gran obertura F/1,8 permet imatges superiors, ja sigui de dia o de nit. La tecnologia de distància focal patentada facilitada per la lent gran angular de 6 vidres ajuda a capturar detalls més petits, com les matrícules, amb més precisió fins i tot amb poca llum.

  Monitorització d´aparcament 24 hores

  La bateria d'ions de liti de 250 mAh incorporada permet fins a 24 hores de monitoratge d'aparcament. Tingueu en compte que la bateria és només per a captures daparcament; connecteu la càmera a una font d'alimentació externa quan estigui en ús.

  ● Monitorització intel·ligent d'accidents

  El sensor G incorporat a AZDOME Dash Cam s'activa en cas d'impacte i enregistra vídeos de fins a 1 minut. Les dades del sensor G d'impacte de 3 eixos garanteixen una gravació d'emergència precisa de quan i on es va produir l'impacte i arxiva l'expedient per ajudar una investigació posterior.

  Selecciona opcions
 • Wifi sistema de càmera amb monitor de 12'' amb seguiment humà automàtic H.265 3MP
  Puntuat amb 0 de 5

  Wifi sistema de càmera amb monitor de 12» amb seguiment humà automàtic H.265 3MP

  Vista ràpida  322,34 521,70

  Wifi sistema de càmera amb monitor de 12» amb seguiment humà automàtic H.265 3MP

  1. Amb 3MP HD de resolució, i admet detecció humanoide intel·ligent i seguiment automàtic.
  2. Àudio bidireccional: admet veu d'alerta i alarma DIY/nous altaveus personalitzats amb volum alt.
  3. Configuració de tres modes nocturns: llum negra a tot color visió nocturna infraroja advertència de llum doble.

  4. PTZ: panoràmica 355 graus/inclinació 90 graus.
  5. Nou disseny demmagatzematge H.265X, lemmagatzematge de targetes TF és menor, més estable i més durador.
  6. El sistema de cambra sense fils Techage és adequat per a una varietat d'ocasions, com ara cases de Vila, oficines, magatzems, tallers, restaurants, etc.

  7. Fins i tot a la nit, la Cambra impermeable Techage pot controlar molt bé tots els racons de la casa.
  8. Podeu utilitzar la seva aplicació mòbil (Android i IPhone) per veure tot a casa de forma remota en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

  9. Quan un lladre es trenca a la casa, el sistema enviarà automàticament una alerta al teu telèfon i bústia de correu.
  10. Connexió de Cable WiFi / Lan sense fil entre NVR i càmeres.

  Selecciona opcions
 • Timbre amb pantalla 4.3'' càmera detecció de moviment 720P wifi teva
  Puntuat amb 0 de 5

  Timbre amb pantalla 4.3» càmera detecció de moviment 720P wifi teva

  Vista ràpida  115,22

  Timbre amb pantalla 4.3» càmera detecció de moviment 720P wifi teva

  Pantalla LCD de 2,4 polzades i visor d'angle de 130 º. Podeu veure l'escena exterior clarament amb una pantalla LCD d'alta definició de 4,3 polzades, la visió d'angle ampli de 130 ° us permet veure més.

  Bateria de liti de 3500mAh integrada i de càrrega fàcil mitjançant USB. Baix consum denergia i llarg temps despera estalvi denergia.

  Amb l'aplicació Smart Life podeu controlar els dispositius intel·ligents de forma remota a través del telèfon intel·ligent. Ja sigui que estigui en una habitació diferent, a la feina oa l'altra banda del món, pot operar fàcilment els seus productes intel · ligents a través de la connexió sense fil.

  Afegeix a la cistella
 • Drons per a fotografia professional SG907 MAX càmera 4K de 3 eixos
  Puntuat amb 0 de 5

  Drons per a fotografia professional SG907 MAX càmera 4K de 3 eixos

  Vista ràpida  139,74 238,52

  Drons per a fotografia professional SG907 MAX càmera 4K de 3 eixos

  Dron Professional SG907 MAX / SG907SE 4k amb càmera, 3 eixos, cardan, sense escombretes, 5G, Wif, GPS, flux òptic, RC Quadcopter.

  El Dron pesa: 306 grams (amb bateria a l'interior)

  Característiques:

  • Cambra 4K cardan 3 eixos
  • El GPS torna al punt d'enlairament amb un botó, i la baixa potència torna a l'aire, i no hi ha senyal per tornar.
  • Seguiment intel·ligent GPS: després que l'avió es vinculi al GPS, la funció de seguiment de l'aplicació s'encén i l'avió segueix el telèfon mòbil.
  • Imatge següent: 1-5m de l'aeronau per identificar l'assumpte i fer un vol de seguiment automàtic.
  • Reconeixement de tret de gestos: dins d'1-5m de l'avió, feu un gest de càmera/gest de càmera a la càmera.
  • Planificació de vol multipunt de la ruta: L'aeronau vola de manera autònoma d'acord amb la ruta preestablerta, i el jugador se centra a disparar.
  • Punt envoltant: troba el punt central i mou el dron pel radi desitjat amb el joystick.
  • Funció de recuperació d'avions: feu clic contínuament a la icona del senyal GPS 3 vegades per obrir la interfície del mapa, el mapa mostra la distància final de l'aeronau, la latitud i la posició de longitud.
  • Característiques MV: filtres, efectes de vídeo, música de fons, intercanvi de fotos/vídeos.
  Selecciona opcions
 • Cambra IP wifi Dahua Imou Ranger SE 4MP 3.6mm intel·ligent d'interior
  Puntuat amb 0 de 5

  Cambra IP wifi Dahua Imou Ranger SE 4MP 3.6mm intel·ligent d'interior

  Vista ràpida  61,65

  Cambra IP wifi Dahua Imou Ranger SE 4MP 3.6mm intel·ligent d'interior

  La Imou Ranger 2 és una càmera de seguretat portàtil per a interiors que és fàcil de configurar i utilitzar, i ofereix vídeo de qualitat que rastreja els seus subjectes. Es veu bé, funciona bé i el paquet demmagatzematge al núvol té una bona relació qualitat-preu.

  L'aplicació Imou no és ni la més bonica ni la més enginyosa, però és intuïtiva de fer servir, estable i fa tot el que ha de fer. I podeu utilitzar Imou Alexa Skill si voleu utilitzar la seva càmera a través dels seus dispositius Amazon. El Ranger 2 també funciona amb Google Home.

  Selecciona opcions
 • Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H
  Puntuat amb 0 de 5

  Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H

  Vista ràpida  117,51 142,58

  Cotxe càmera 4K GPS cotxe DVR wifi visió nocturna detecció de moviment monitor daparcament D30H

  El dispositiu gravarà automàticament quan el cotxe arrenqui i s'apagarà quan el motor s'apagui.

  Si necessiteu 24 hores d'enregistrament o detecció de moviment i el mode d'estacionament es pot comprar paquet amb kit de cable dur.

  Nova versió, construir-en el mòdul GPS, la versió antiga és estirar una antena GPS externa. No hi ha necessitat de tirar un altre cable per a GPS, el mòdul GPS ja està construït a la càmera.

  Té WDR, G-sensor, doble lent per a l'enregistrament, a més, dins de la cabina. 170 graus d'angle de visió.

  Condensador incorporat (sense bateria). No hi ha bateria a linterior, no pot suportar lencesa sense la càrrega del carregador del cotxe. El condensador es fa servir per mantenir la configuració de data i hora. Més segur i estable. (Igual que la TV, sense bateria). Es recomana utilitzar el carregador de cotxe que proporcionem per carregar/encendre el dispositiu al cotxe.

  Vídeo nocturn i 4 llums infraroges a l'interior. La càmera té dues càmeres, una interior i una altra exterior. La càmera exterior té un sensor de visió nocturna, a la nit, només si hi ha alguna llum, com ara la llum davantera del cotxe o la llum de la carretera, la càmera funciona bé. Això no vol dir que la càmera frontal pugui gravar sense llum.

  La càmera interior té 4 llums IR, pot enregistrar sense cap llum a la nit, quan s'encén la funció IR, el vídeo és la versió en blanc i negre.

  Selecciona opcions
 • Dahua Imou càmera llar REX 4MP 3.6mm Wifi app 360 ° intel·ligència artificial
  Puntuat amb 0 de 5

  Dahua Imou càmera llar REX 4MP 3.6mm Wifi app 360 ° intel·ligència artificial

  Vista ràpida  76,09 87,54

  Dahua Imou càmera llar REX 4MP 3.6mm Wifi app 360 ° intel·ligència artificial

  Una de les característiques interessants que Rex porta a casa seva intel·ligent és la capacitat de programar i ajustar la sensibilitat de la detecció de moviment de la càmera. Podeu modificar la configuració, de manera que el moviment s'activa quan es detecta un ésser humà. Aquesta característica és bona per a llars amb mascotes (és a dir, gossos o gats) que podrien estar passejant. Els paràmetres es fan mitjançant l'aplicació Imou, disponible per a dispositius mòbils Android i iOS. Simplement aneu a la configuració i configureu les notificacions i alertes per quan es produeixi la detecció humana. Com funciona el moviment únic i la detecció humana de Rex? La càmera ve amb una tecnologia avançada de detecció humana de IA integrada a la càmera. Aquesta tecnologia única utilitza tecnologia de processament d'imatges per trobar humans amb precisió en la transmissió en viu des de la càmera (depèn de la configuració).

  Una altra bona característica de la càmera de seguretat Rex és la visió nocturna. La càmera de seguretat Rex utilitza algorismes IR avançats per brindar-li una visió clara del que passa a casa seva en foscor completa. Aquesta tecnologia us permet veure clarament qualsevol objecte o persona fins a 33 peus a l'habitació. I si la privadesa és una preocupació, la càmera de seguretat Rex ve amb una manera de privadesa. Tot el que heu de fer és tocar la pantalla d'aplicacions i automàticament baixarà la lent de la càmera per evitar que qualsevol accedeixi a la seva càmera i vegi el que passa dins de casa seva.

  Selecciona opcions
 • Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni
  Puntuat amb 0 de 5

  Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni

  Vista ràpida  32,67

  Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni

  El més nou 2 a 1 LED Digital alarma de fum de Gas Co Alarma de monòxid de carboni Sensor d'advertència de veu protecció de seguretat de la llar alta sensibilitat.

  Àrea de protecció: quan l'alçada de l'espai és de 6 metres a 12 metres, l'àrea de protecció d'un detector és de 80 metres quadrats per al lloc de protecció general; quan lalçada de lespai és de 6 metres o menys, làrea de protecció és de 60 metres quadrats.

  Potència: 3 piles AA1.5V (no inclòs).

  Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni.

  Afegeix a la cistella
 • DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h
  Puntuat amb 0 de 5

  DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h

  Vista ràpida  87,59 90,28

  DVR cotxecacàmera de 4MP visió nocturna control per veu monitor d'aparcament 24h

  Prestacions: G-sensor, detecció de moviment, targeta sd/mmc, Contra impacte de pujades de voltatge, Impermeable, Antiboira, Vigilància en temps real, Equilibri automàtic de blancs, Ampli rang dinàmic, funció wifi

  Selecciona opcions
 • Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  Vista ràpida  5,56

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  El control d'il·luminació elèctric AS consisteix en una fotocèl·lula de CDS segellada i un relé bimetàl·lic d'acció ràpida. La unitat encén o apaga automàticament la il·luminació segons els canvis d'intensitat de la llum sense operació manual.

  No instal·leu la unitat de control en un lloc extremadament fosc durant el dia o en un lloc directament il·luminant el llum d'encesa.

  Àmpliament utilitzat: Fanal, autopista, fàbriques, jardins, ports, aeroports, granges, parcs, escoles i altres llocs. També podeu encaixar en llums solars i llanternes, o cotxes, motocicletes, cotxes elèctrics i altres voltatge de font d'alimentació són llums i llanternes o equips de 220V.

  Afegeix a la cistella
 • Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Vista ràpida  10,73

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Distància d´inducció: 8 metres de diàmetre.
  Angle de detecció: 120 graus (el rang de detecció és un con de 120 graus).
  Si voleu reduir l'angle de detecció, podeu utilitzar cinta elèctrica per enganxar el rang que no cal detectar dins de la lent de detecció. Els adhesius interns no tenen cap efecte a l'aparença.
  Temps de resposta: immediatament.
  Rang de retard ajustable: de 5 segons a 8 minuts.
  Mètode de tret: activació contínua (per exemple, configurant un retard de 30 segons, si hi ha una nova inducció abans de 29 segons, continuarà apagat i després estendrà el temps d'encesa en 30 segons).
  Rang ajustable de sensibilitat a la llum: 10LUX a 2000LUX (la perilla LUX es gira en sentit de les agulles del rellotge fins al final per detectar tot el dia, i en sentit antihorari fins al final per detectar només en entorns amb poca il·luminació).
  Afegeix a la cistella
 • Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W
  Puntuat amb 0 de 5

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Vista ràpida  11,84 109,58

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Si voleu una llum amb sensor de moviment, heu de comprar un sensor de moviment per separat (disponible al filtre «vigilància»).

  NOTA: només les opcions regulables tenen interruptor remot, altres opcions d'un sol color no inclouen el control remot. També podeu controlar el llum regulable a través del telèfon

  > Marca: MZvul
  > Material: alumini de grau aeronàutic
  > Potència: 5w 10w 15w 24w 28w 38w 48w
  > Voltatge: AC85-265V o 220V només
  > Índex de reproducció de Color:(Ra) >90
  > Temperatura de Color: blanc càlid (3000-3500K), blanc Natural (4000-4500K), Blanc (6000-6500K), regulable (amb control remot)

  Selecciona opcions
 • Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app

  Vista ràpida  34,93

  Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app

  1. Fàcil dinstal lar, adhesiu a la paret, després connectar a amb i connectar a linterruptor intel ligent.
  2. Sensible a la llum. Smoth al voltant, no és fàcil de ser brunyit.
  3. Connexió d'il·luminació i detecció de brillantor casa intel·ligent, interruptor, llum, endoll, motor, etc.
  Especificacions:
  1. Classificació de Color: sensor de llum blanca
  2. Potència en espera: <= 0,5 W
  3. Rang d'il·luminació: 0-1000LUX
  4. Temperatura de treball: 0 ~ 50 ℃
  5. Angle de visió: 180 °
  6. Humitat de treball: 20% ~ 85%
  7. Temperatura d'emmagatzematge: 0 ° C ~ 60 ° C (32 ° F ~ 140 ° F)
  El paquet inclou:
  Sensor de llum * 1
  Manual * 1
  Cable d'alimentació USB * 1 (no inclou adaptador de corrent)
  Pin de targeta * 1
  Afegeix a la cistella
 • Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V

  Vista ràpida  5,96

  Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V

  1: àmpliament utilitzat, es pot utilitzar per a escales, passadissos, inodors, edificis d'oficines, escoles a diversos edificis.

  Comunitat i altres llocs públics-Interruptor de control de downlights, focus, llums de pista, llums de panell, llums de sostre i altres llums

  2: té les funcions a prova de pluja, impermeable ia prova d'humitat, adequat per a tota mena de llums d'inundació, llums d'exterior

  3: La direcció horitzontal es pot girar 180° i la direcció vertical es pot girar 180°

  4: material ignífug d'alta temperatura

  5: d'alta sensibilitat

  Selecciona opcions
 • Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44

  Vista ràpida  14,78

  Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44

  El detector detecta moviments i, en conseqüència, encén dispositius elèctrics (llums, etc.) amb una potència de fins a 120 W 220V o 110V.

  El detector és sensible a la llum i durant el dia no encén els llums. En horari de foscor si detecta moviment s'encén.

  La sensibilitat (en lux) és regulable per la qual cosa és possible utilitzar-lo com a interruptor de moviment també durant el dia. A més, el període de temps que la llum roman encesa després de detectar moviment es pot ajustar de 5 segons a 8 minuts.

  Selecciona opcions
 • Sistema de càmeres 5MP POE de seguretat CCTV Techage per a exteriors IP NVR AI Audio
  Puntuat amb 0 de 5

  Sistema de càmeres 5MP POE de seguretat CCTV Techage per a exteriors IP NVR AI Audio

  Vista ràpida  259,74 634,59

  Sistema de càmeres 5MP POE de seguretat CCTV Techage per a exteriors IP NVR AI Audio

  Sistema de càmeres POE de 5MP. El NVR pot admetre un màxim de 5MP, pot connectar càmeres de 2MP,4MP,5MP amb el nostre NVR. Només necessita comprar un interruptor POE, després el NVR pot fins a 16CH 5MP, contacteu-nos per comprar-lo.

  El nostre NVR i les nostres càmeres són H.265 5MP, altres marques només tenen càmeres de 4MP.

  Sistema de càmeres. Totes les càmeres tenen micròfon i altaveu integrats, admet enregistrament de so d'àudio bidireccional.

  Sistema de càmeres – el paquet inclou:

  1 x H.265 8CH 5MP POE NVR construït a 8 ports POE

  Cambres IP POE de 4/6/8x5MP amb Àudio bidireccional

  4/6/8x20M Cable de xarxa per a càmeres

  1 Font d'alimentació per a NVR 1 ratolí USB per a NVR

  1 manual d'usuari

  2 adhesius d'advertiment (regal)

  4/6/8 x per Cable connector impermeable (regal)

  1 X Control Remot (sense bateria)

  Sense HDD o 2TB 3TB 4TB HDD opcional:

  Selecciona opcions
 • Sistema de videovigilància exterior amb detecció de moviment NVR H.265 8 canals 3MP Techage
  Puntuat amb 0 de 5

  Sistema de videovigilància exterior amb detecció de moviment NVR H.265 8 canals 3MP Techage

  Vista ràpida  134,30 376,06

  Sistema de videovigilància exterior amb detecció de moviment NVR H.265 8 canals 3MP Techage

  1. Amb 3MP HD de resolució, i admet detecció humanoide intel·ligent i seguiment automàtic.
  2. Àudio bidireccional: admet veu d'alerta i alarma DIY/nous altaveus personalitzats amb volum alt.
  3. El sistema de cambra sense fils Techage és adequat per a una varietat d'ocasions, com ara cases de Vila, oficines, magatzems, tallers, restaurants, etc.

  4. Fins i tot a la nit, la Cambra impermeable Techage pot controlar molt bé tots els racons de la casa.
  5. Pots fer servir la teva aplicació mòbil (Android i IPhone) per veure tot a casa teva de forma remota en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

  Nota: L'NVR ha de connectar-se a l'encaminador domèstic mitjançant un cable de xarxa per a visualització remota.
  6. Quan un lladre es trenca a la casa, el sistema enviarà automàticament una alerta al teu telèfon i bústia de correu.
  7. Connexió de Cable WiFi / Lan sense fil entre NVR i càmeres.

  Selecciona opcions
 • Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD
  Puntuat amb 0 de 5

  Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD

  Vista ràpida  128,19

  Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD

  -Càmera de timbre de vídeo 1080P HD, pantalla de 4,3 polzades

  -Bateria recarregable integrada de 5000mAh i alimentada per cable USB de 5V 1A amb bateria baixa

  Alertes-Notificacions d'alertes. Quan algú soni el timbre, rebreu una notificació que l'aplicació ha empès

  -Àudio bidireccional. La comunicació en temps real amb els visitants és clara (el timbre pot admetre àudio bidireccional a través de l'aplicació, però aquesta pantalla no admet diàleg en temps real, només admet veure transmissions en viu)

  -Visió nocturna clara. Proporcionar dia i nit

  Monitorització-detecció de moviment PIR. Angle de visió de 120 °, quan el timbre detecta moviment, Laplicació enviarà notificacions.

  -Videotrucades. Quan algú soni el timbre, rebrà una trucada de vídeo des de qualsevol lloc

  -Admet targeta SD de fins a 64G (no inclosa) i emmagatzematge al núvol per enregistrament d'alarmes-

  Joc intel·ligent. Si inseriu una targeta micro sd, podeu veure la reproducció qualsevol dia

  -Descarregueu l'aplicació gratuïta Smart Life o Tuyasmart de google play o applestore

  Especificació timbre càmera intel·ligent:

  * Font dalimentació: bateria recarregable dions de liti de 5000mAh (integrada), amb ús normal (3-5 vegades al dia), el temps despera és daproximadament 30 dies. Recordatori en temps Real a laplicació, quan la potència de la bateria és inferior al 5%, el dispositiu preguntarà sobre la baixa potència, i quan la potència és baixa, laplicació no es pot encendre.

  * Resolució de la càmera: 1 milió de píxels, resolució HD de 1080p.

  * Angle de la càmera: 120 graus.

  * Pantalla: Pantalla LCD TFT a color de 4. 3 polzades.

  * Aplicació: teuasmart/smartlife

  * Temps de resposta del sensor de moviment: baixa sensibilitat, sensibilitat mitjana, alta sensibilitat són opcionals en laplicació, el retard dalta sensibilitat és daproximadament 1-3 segons.

  * Format de vídeo:. Avi (es requereix targeta TF) o servei de compra al núvol.

  * Targeta de memòria: fins a 64GB.

  * La distància de detecció del sensor de moviment és d'aproximadament 2 metres.

  * Gruix de la porta: 35-115mm (mida el gruix de la porta abans de comprar).

  * Diàmetre del forat: 15-60mm.

  * Timbre compartit: sí.

  * Temperatura de funcionament: -20 ℃ a 55 ℃.

  Afegeix a la cistella
 • Wifi alarma de fuites aigua detector de nivell amb Tuya app
  Puntuat amb 0 de 5

  Wifi alarma de fuites aigua detector de nivell amb Tuya app

  Vista ràpida  18,54 22,16

  Wifi alarma de fuites aigua detector de nivell amb Tuya app

  • Nom de la marca: eMastiff
  • Origen: CN(Origen)
  • Número de model: WIFI S4
  • Certificació: CE
  • Plataforma de casa intel·ligent: teva
  • APP: SmartLife/Tova
  • Style: Water Leakage Detector
  • Frequency: 2.4G Wifi (not support 5G)
  • Battery: 2PCS AAA battery (not included)
  • Wifi Protoco: IEEE 802.11b/g/n
  • Sound: 90DB
  • Usatge 1: Water Leak Alarm
  • Usatge 2: Usatge 2
  • Usatge 3: Water Level Alarm
  • Function: Support teva App notici alarm
  Selecciona opcions
 • Wifi NVR amb pantalla LCD 12'' P2P H.265 8CH Techage
  Puntuat amb 0 de 5

  Wifi NVR amb pantalla LCD 12» P2P H.265 8CH Techage

  Vista ràpida  134,30 304,24

  Wifi NVR amb pantalla LCD 12» P2P H.265 8CH Techage

  1. NVR sense fil amb pantalla LCD de 12 polzades, resolució HD de 3MP i admet detecció humanoide intel·ligent.

  2. El sistema de cambra sense fils Techage és adequat per a una varietat d'ocasions, com ara cases de Vila, oficines, magatzems, tallers, restaurants, etc.

  3. Podeu utilitzar la seva aplicació mòbil (Android i IPhone) per veure tot a casa de forma remota en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
  Nota: L'NVR ha de connectar-se a l'encaminador domèstic mitjançant un cable de xarxa per a visualització remota.

  4. Quan un lladre es trenca a la casa, el sistema enviarà automàticament una alerta al teu telèfon i bústia de correu.

  5. Connexió de Cable WiFi / Lan sense fil entre NVR i càmeres.

  6. Admet diversos idiomes. Més de 20 idiomes disponibles: rus, anglès, italià, portuguès, espanyol, francès, alemany, etc.

  Selecciona opcions
0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga