SMARTLIFE e-Commerce SP

Categoria: vigilància

 • Mostra més

S'estan mostrant 11 resultats

 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  Vista ràpida  117,26

  4G rastrejador GPS per a cotxe 10000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905B app gratuïta

  1. Última xarxa LTE 4G: lt és compatible amb la xarxa 4G LTE + 3GWCDMA + 2G GSM, pot funcionar perfectament a tots els països de tot el món i ara sobre antiquat.

  2. Seguiment en temps real a Google Maps: podeu rastrejar en temps real els vostres mapes de google targetton a través de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors, i l'interval de càrrega mínima és de 10 segons.

  3. Reproducció de ruta històrica: podem veure la ruta d'historial ofour dispositiu fins a 6 mesos quan la reproducció. Ajuda'ns a canviar el nostre estil de vida sobre els hàbits de conducció, estalvi de combustible, respectuós amb el medi ambient. Agafa fàcilment on és el vehicle.

  4. Llarg mode de repòs i temps de treball: el dispositiu té una bateria dions de liti integrada de 3,7 V 10000mAh, pot. Espera fins a 120 dies i treballo 5-7 dies.

  5. pols IP65 i impermeable: El nostre rastrejador GPS d'actius 4G TK905B té una resistència a l'aigua superresistent per garantir un funcionament estable en ambients durs. No només prevé eficaçment l'entrada de pols, sinó que també no us preocupa que l'aigua esquitxi.

  6. Muntatge magnètic fort: lt té 5 peces d'imants incorporats, amb un potent imant superfort, es pot instal·lar molt fàcilment, no necessita instal·lació professional.

  7. Monitor de veu remot: Aquest 4G TK905B té un micròfon integrat de súper qualitat, pot controlar la veu al voltant seu remotament a través del seu telèfon mòbil.

  8 alarma de caiguda: Aquest rastrejador té un sensor de llum incorporat, després d'instal·lar-lo, aquesta funció de caiguda s'activarà automàticament. Quan algú el retiri o el dispositiu deixi caure, el dispositiu enviarà un missatge d'alarma.

  9. Alarma de supervelocitat: quan la velocitat de la unitat superi la velocitat preestablerta, enviarà un missatge d'alarma a la plataforma de seguiment ia l'administrador
  Número cada 5 minuts.

  10. Alarma de vibració: El nostre 4G TK905B té un sensor d'acceleració 3D incorporat. Quan passa una anormalitat al cotxe, per exemple, si algú xoca, colpeja o rasca el cotxe, el dispositiu enviarà una alarma telefònica per trobar la persona corresponent a temps.

  11 geotanca de límits de seguretat: podeu configurar una geofència perquè el tracker redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà un SMS als números d'autorització quan entri i deixi fora aquest servei.

  11. alarma de moviment: en estat estacionari, podeu configurar la distància d'alarma d'amplitud per al rastrejador, per exemple: 500m, després una vegada que l'objectiu es mou 500m, el Rastrejador us enviarà un missatge d'alarma.

  12. Mode de suspensió intel·ligent: El nostre rastrejador GPS 4G TK905B té múltiples maneres de suspensió intel·ligent que fan que la durada de la bateria sigui molt més llarga.

  13. plataforma de seguiment web gratuïta de per vida i aplicació!
  Sense targeta SIM ni targeta SD inclosa!

  Afegeix a la cistella
 • 4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta
  Puntuat amb 0 de 5

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  Vista ràpida  116,02

  4G rastrejador GPS per a cotxe 5000mAh magnètic impermeable TKSTAR TK905 app gratuïta

  1. GPS + LBS formes de doble posicionament: Si el senyal gps és bo, el dispositiu es localitzarà a través del satèl·lit gps, si no, el dispositiu es localitzarà a través de LBS! Sota el mode de localització GPS, la precisió és de 5-10 metres, sota el mode de localització LBS, la precisió és de 100-2000 metres.

  2. Seguiment en temps real: podeu rastrejar el dispositiu en temps real a google maps a través del telèfon mòbil, la tauleta i l'ordinador, i l'interval mínim de càrrega de dades és de 10 segons!

  3. Reproducció de la ruta de l'historial: l'aplicació i el servidor web poden gravar les dades de càrrega del dispositiu fins a 6 mesos, podreu reproduir la ruta de l'historial en qualsevol moment!

  4. Llarg temps despera: té una bateria dions de liti de 3,7 V 5000mAh incorporada, el temps despera és de fins a 90 dies i el temps de treball és de fins a 5-7 dies;

  5. Potent imant: té potents imants incorporats, es pot instal·lar molt fàcilment.

  6. IP65 resistent a laigua: el nivell impermeable daquest dispositiu és IP65, pot resistir esquitxades daigua però no es pot posar sota laigua.

  7. Alarma d'excés de velocitat: Aquesta alarma només funciona en mode de posicionament continu. Quan la velocitat unitària sigui superior a la velocitat preestablerta, enviarà el missatge «Alarma de velocitat!» al número d'administrador cada 5 minuts.

  8. Alarma de xoc: Després de configurar l'alarma de vibració, mantingueu el rastrejador estacionari durant 5 minuts, llavors aquesta funció començarà a funcionar. Quan la unitat es colpege, enviarà un SMS «Alarma de sensor!» al número d'administrador.

  9. Alarma de moviment: quan les unitats romanen immòbils en un lloc durant 10 minuts, l'usuari pot configurar l'alarma de moviment amb aquesta ordre «move + passord», aleshores, en cas que el dispositiu es mogui 500m, enviarà l'alarma SMS «Moure alarma + latitud i longitud» al número autoritzat.

  10. Geovalla: Establiu una geofència perquè el rastrejador redueixi els seus moviments dins d'un districte. La unitat enviarà informació d'alarma a l'aplicació i al servidor web quan sortiu o entri en aquest districte.

  11. Mode de suspensió per estalviar bateria:
  * Mode dormir per temps: Després de fer aquesta configuració, el Rastrejador només funcionarà durant 5 minuts després de ser arrencat, i tornarà a la manera de dormir. El GPS s'apagarà i el GSM funcionarà en mode de baix consum. SMS, la trucada pot despertar el rastrejador.
  * Manera de dormir per sensor de Xoc: Després de fer aquesta configuració, si no hi ha xoc durant 5 minuts, el Rastrejador funcionarà en mode «dormir per xoc», el GPS s'apagarà, GSM funcionarà en baix consum. La vibració, el SMS i la trucada poden despertar el Rastrejador.

  12. Plataforma de seguiment Web i aplicació mòbil: gratuït de per vida! ¡El servidor web i l'aplicació de la versió iOS i Android estan disponibles!

  Afegeix a la cistella
 • Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4'' vision nocturna IR enregistrament fotos
  Puntuat amb 0 de 5

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Vista ràpida  42,13

  Visor timbre intel·ligent de porta amb pantalla 2.4» vision nocturna IR enregistrament fotos

  Pantalla TFT LCD de 2,4 polzades.

  Visió nocturna infraroja, timbre ding-dong, funció de cambra.

  Memòria independent, emmagatzematge cíclic, sense necessitat d'inserir una targeta.

  Disseny minimalista, fàcil d´operar.

  Cambra HD de seguretat professional.

  Angle ampli de 90 graus.

  Bateria de liti integrada.

  Temps despera llarg.

  Gruix de la porta de suport: 35-110mm.

  Diàmetre de l'orifici de la porta: 14-30mm

  Llista d'embalatge:

  1: Interior amfitrió * 1

  2: auricular per a exteriors * 1

  3: Taula penjant de Metall * 1

  4: cable de càrrega USB * 1

  5: Bossa de cargol * 1

  6: guia d'operació en anglès * 1

  Afegeix a la cistella
 • Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1
  Puntuat amb 0 de 5

  Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1

  Vista ràpida  33,60

  Detector de fum i monòxid de carboni 2 in 1

  El més nou 2 a 1 LED Digital alarma de fum de Gas Co Alarma de monòxid de carboni Sensor d'advertència de veu protecció de seguretat de la llar alta sensibilitat.

  Àrea de protecció: quan l'alçada de l'espai és de 6 metres a 12 metres, l'àrea de protecció d'un detector és de 80 metres quadrats per al lloc de protecció general; quan lalçada de lespai és de 6 metres o menys, làrea de protecció és de 60 metres quadrats.

  Potència: 3 piles AA1.5V (no inclòs).

  Detector 2 in 1 de fum i monòxid de carboni.

  Afegeix a la cistella
 • Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  Vista ràpida  5,85

  Interruptor de sensor de llum diürna 220v 10a interruptor fotoelèctric

  El control d'il·luminació elèctric AS consisteix en una fotocèl·lula de CDS segellada i un relé bimetàl·lic d'acció ràpida. La unitat encén o apaga automàticament la il·luminació segons els canvis d'intensitat de la llum sense operació manual.

  No instal·leu la unitat de control en un lloc extremadament fosc durant el dia o en un lloc directament il·luminant el llum d'encesa.

  Àmpliament utilitzat: Fanal, autopista, fàbriques, jardins, ports, aeroports, granges, parcs, escoles i altres llocs. També podeu encaixar en llums solars i llanternes, o cotxes, motocicletes, cotxes elèctrics i altres voltatge de font d'alimentació són llums i llanternes o equips de 220V.

  Afegeix a la cistella
 • Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m
  Puntuat amb 0 de 5

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Vista ràpida  11,12

  Interruptor sensor de moviment per a sostre retard ajustable 220V 110V 200W 8m

  Distància d´inducció: 8 metres de diàmetre.
  Angle de detecció: 120 graus (el rang de detecció és un con de 120 graus).
  Si voleu reduir l'angle de detecció, podeu utilitzar cinta elèctrica per enganxar el rang que no cal detectar dins de la lent de detecció. Els adhesius interns no tenen cap efecte a l'aparença.
  Temps de resposta: immediatament.
  Rang de retard ajustable: de 5 segons a 8 minuts.
  Mètode de tret: activació contínua (per exemple, configurant un retard de 30 segons, si hi ha una nova inducció abans de 29 segons, continuarà apagat i després estendrà el temps d'encesa en 30 segons).
  Rang ajustable de sensibilitat a la llum: 10LUX a 2000LUX (la perilla LUX es gira en sentit de les agulles del rellotge fins al final per detectar tot el dia, i en sentit antihorari fins al final per detectar només en entorns amb poca il·luminació).
  Afegeix a la cistella
 • Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W
  Puntuat amb 0 de 5

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Vista ràpida  11,59 107,23

  Llum de sostre ultraprim per a sala d'estar dormitori superfície 48W 36W 24W 18W 6W

  Si voleu una llum amb sensor de moviment, heu de comprar un sensor de moviment per separat (disponible al filtre «vigilància»).

  NOTA: només les opcions regulables tenen interruptor remot, altres opcions d'un sol color no inclouen el control remot. També podeu controlar el llum regulable a través del telèfon

  > Marca: MZvul
  > Material: alumini de grau aeronàutic
  > Potència: 5w 10w 15w 24w 28w 38w 48w
  > Voltatge: AC85-265V o 220V només
  > Índex de reproducció de Color:(Ra) >90
  > Temperatura de Color: blanc càlid (3000-3500K), blanc Natural (4000-4500K), Blanc (6000-6500K), regulable (amb control remot)

  Selecciona opcions
 • Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app

  Vista ràpida  34,74

  Sensor de llum intel·ligent Tomzn amb wifi alimentat per USB amb Smart Life app

  1. Fàcil dinstal lar, adhesiu a la paret, després connectar a amb i connectar a linterruptor intel ligent.
  2. Sensible a la llum. Smoth al voltant, no és fàcil de ser brunyit.
  3. Connexió d'il·luminació i detecció de brillantor casa intel·ligent, interruptor, llum, endoll, motor, etc.
  Especificacions:
  1. Classificació de Color: sensor de llum blanca
  2. Potència en espera: <= 0,5 W
  3. Rang d'il·luminació: 0-1000LUX
  4. Temperatura de treball: 0 ~ 50 ℃
  5. Angle de visió: 180 °
  6. Humitat de treball: 20% ~ 85%
  7. Temperatura d'emmagatzematge: 0 ° C ~ 60 ° C (32 ° F ~ 140 ° F)
  El paquet inclou:
  Sensor de llum * 1
  Manual * 1
  Cable d'alimentació USB * 1 (no inclou adaptador de corrent)
  Pin de targeta * 1
  Afegeix a la cistella
 • Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V

  Vista ràpida  6,42

  Sensor de moviment infraroig PIR per a llum led 110V-220V

  1: àmpliament utilitzat, es pot utilitzar per a escales, passadissos, inodors, edificis d'oficines, escoles a diversos edificis.

  Comunitat i altres llocs públics-Interruptor de control de downlights, focus, llums de pista, llums de panell, llums de sostre i altres llums

  2: té les funcions a prova de pluja, impermeable ia prova d'humitat, adequat per a tota mena de llums d'inundació, llums d'exterior

  3: La direcció horitzontal es pot girar 180° i la direcció vertical es pot girar 180°

  4: material ignífug d'alta temperatura

  5: d'alta sensibilitat

  Selecciona opcions
 • Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44
  Puntuat amb 0 de 5

  Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44

  Vista ràpida  17,79

  Sensor detector de moviment interruptor ajustable automàtica 220V 110V IP44

  El detector detecta moviments i, en conseqüència, encén dispositius elèctrics (llums, etc.) amb una potència de fins a 120 W 220V o 110V.

  El detector és sensible a la llum i durant el dia no encén els llums. En horari de foscor si detecta moviment s'encén.

  La sensibilitat (en lux) és regulable per la qual cosa és possible utilitzar-lo com a interruptor de moviment també durant el dia. A més, el període de temps que la llum roman encesa després de detectar moviment es pot ajustar de 5 segons a 8 minuts.

  Selecciona opcions
 • Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD
  Puntuat amb 0 de 5

  Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD

  Vista ràpida  91,15

  Timbre càmera intel·ligent amb WiFi per a la llar àudio bidireccional visió nocturna HD

  -Càmera de timbre de vídeo 1080P HD, pantalla de 4,3 polzades

  -Bateria recarregable integrada de 5000mAh i alimentada per cable USB de 5V 1A amb bateria baixa

  Alertes-Notificacions d'alertes. Quan algú soni el timbre, rebreu una notificació que l'aplicació ha empès

  -Àudio bidireccional. La comunicació en temps real amb els visitants és clara (el timbre pot admetre àudio bidireccional a través de l'aplicació, però aquesta pantalla no admet diàleg en temps real, només admet veure transmissions en viu)

  -Visió nocturna clara. Proporcionar dia i nit

  Monitorització-detecció de moviment PIR. Angle de visió de 120 °, quan el timbre detecta moviment, Laplicació enviarà notificacions.

  -Videotrucades. Quan algú soni el timbre, rebrà una trucada de vídeo des de qualsevol lloc

  -Admet targeta SD de fins a 64G (no inclosa) i emmagatzematge al núvol per enregistrament d'alarmes-

  Joc intel·ligent. Si inseriu una targeta micro sd, podeu veure la reproducció qualsevol dia

  -Descarregueu l'aplicació gratuïta Smart Life o Tuyasmart de google play o applestore

  Especificació timbre càmera intel·ligent:

  * Font dalimentació: bateria recarregable dions de liti de 5000mAh (integrada), amb ús normal (3-5 vegades al dia), el temps despera és daproximadament 30 dies. Recordatori en temps Real a laplicació, quan la potència de la bateria és inferior al 5%, el dispositiu preguntarà sobre la baixa potència, i quan la potència és baixa, laplicació no es pot encendre.

  * Resolució de la càmera: 1 milió de píxels, resolució HD de 1080p.

  * Angle de la càmera: 120 graus.

  * Pantalla: Pantalla LCD TFT a color de 4. 3 polzades.

  * Aplicació: teuasmart/smartlife

  * Temps de resposta del sensor de moviment: baixa sensibilitat, sensibilitat mitjana, alta sensibilitat són opcionals en laplicació, el retard dalta sensibilitat és daproximadament 1-3 segons.

  * Format de vídeo:. Avi (es requereix targeta TF) o servei de compra al núvol.

  * Targeta de memòria: fins a 64GB.

  * La distància de detecció del sensor de moviment és d'aproximadament 2 metres.

  * Gruix de la porta: 35-115mm (mida el gruix de la porta abans de comprar).

  * Diàmetre del forat: 15-60mm.

  * Timbre compartit: sí.

  * Temperatura de funcionament: -20 ℃ a 55 ℃.

  Afegeix a la cistella
0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga