SMARTLIFE e-Commerce SP

Política de privadesa

Qui som

L'adreça del nostre web és https://smart-electronics.es i el lloc web és administrat per SMARTLIFE e-Commerce OÜ (codi de registre 10614594, establert el 30.11.1999). La informació de contacte es troba al menú «Contacte». Els termes i condicions es van actualitzar el 08/06/2022.

Quines dades personals recopilem i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc, emmagatzemem les dades del formulari de comentaris, així com l'adreça IP del visitant i l'identificador del navegador web per identificar millor els bots.

Una cadena de text anònima (hash) creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic que es pot transmetre al servei Gravatar per verificar-ne l'ús. Podeu trobar la política de privadesa de Gravatar aquí: https://automattic.com/privacy/. Després que s'aprovi el comentari, la vostra foto de perfil serà visible públicament al costat del comentari.

Mitjans de comunicació

Quan carregueu imatges en un lloc web, eviteu emmagatzemar informació d'ubicació (GPS EXIF) a les imatges. Els visitants del lloc web poden descarregar les imatges i obtenir tota la informació dubicació que contenen.

Galetes

Quan afegiu un comentari al lloc, podeu optar per desar el vostre nom, adreça de correu electrònic i informació del lloc web com a galetes. Estan pensades com una opció de conveniència, ja que pot evitar tornar a ingressar aquesta informació al següent comentari. Aquestes galetes tindran una durada d'un any.

Quan visiteu la pàgina d'inici de sessió, configurem una galeta temporal que identifica si el vostre navegador permet galetes o no. Aquesta galeta no conté dades personals i s'elimina quan es tanca el navegador web.

Quan inicieu sessió, utilitzem diverses galetes per emmagatzemar informació d'inici de sessió i opcions de pantalla. Les galetes d'inici de sessió s'emmagatzemen durant dos dies, les opcions de pantalla durant un any. Si seleccioneu Recordar-me, l'inici de sessió es recordarà durant dues setmanes. Les galetes d'inici de sessió s'eliminen quan tanqueu la sessió al vostre compte.

Contingut afegit d'altres llocs web

Els articles d'aquest lloc web poden incloure contingut d'altres fonts (vídeos, imatges, articles, etc.). Es comporten com quan visiten la seva pàgina original d'origen.

Aquest lloc web pot recopilar informació sobre vostè, utilitzar galetes, afegir mecanismes de seguiment de tercers i utilitzar-los per monitoritzar les seves activitats si hi heu creat un compte d'usuari i heu iniciat sessió.

Amb qui compartim dades

Volem guanyar-nos la vostra confiança i mantenir-la, per la qual cosa compartim les vostres dades personals només si és necessari. Podem transferir les vostres dades personals a les nostres asseguradores i assessors professionals per a la gestió de riscos, l'assessorament professional i la presentació, execució o defensa de reclamacions legals. Les transaccions financeres relacionades amb les compres realitzades a través del nostre lloc web poden ser processades pels nostres proveïdors de serveis de pagament. Compartim les vostres dades de transaccions amb els nostres proveïdors de serveis de pagament només en la mesura necessària per gestionar els vostres pagaments, reemborsaments i reclamacions. Podem transferir les vostres dades personals a altres proveïdors de serveis per a la prestació de serveis específics. Aquests inclouen, per exemple, proveïdors de serveis d'allotjament web, proveïdors de serveis de missatgeria, servidors i proveïdors de serveis de manteniment, proveïdors de serveis de correu electrònic, proveïdors d'enviament de butlletins, enquestes, serveis d'oficials de protecció de dades . Només utilitzem proveïdors de serveis que hagin implementat/es comprometin a implementar mesures tècniques i organitzatives apropiades que garanteixin un nivell adequat de seguretat en el processament de dades que cobreixi el risc de violació dels drets o llibertats de les persones físiques les dades de les quals es processen sobre la base d'un acord de processament de dades, i aquest processament de dades compleix els requisits del Reglament General de Protecció de Dades Personals. A més, en els casos esmentats, també podem transferir les vostres dades personals a tercers si és necessari per complir les nostres obligacions legals o per protegir els vostres interessos o els d'altres persones. Amb el vostre consentiment i per a fins de màrqueting directe, podem transferir dades personals als nostres socis que ens brinden serveis de màrqueting. Els destinataris de les dades especificades en aquest apartat també poden estar ubicats fora de la República d'Estònia, la Unió Europea o l'Espai Econòmic Europeu. Transferim les seves dades personals a aquests tercers que compleixin els requisits establerts al Reglament General de Protecció de Dades Personals.

Quant de temps conservem les dades

Els comentaris i les seves metadades s'emmagatzemen indefinidament per permetre la detecció i aprovació automàtica de comentaris posteriors sense enviar-los a moderació.

Dels usuaris registrats al lloc web, emmagatzemem la informació que introdueixen al vostre perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, canviar i eliminar la vostra informació en qualsevol moment (l'excepció és el nom d'usuari, que no es pot canviar). Aquesta informació també pot ser vista i modificada pels administradors del lloc web.

Quins són els drets sobre les vostres dades

Dret a rebre informació sobre el tractament de dades personals.

Proporcionem informació sobre el processament de les vostres dades personals en el moment de la recopilació de dades. Sempre podreu trobar-lo en aquesta Política de Privadesa o contactant a l'adreça de correu electrònic info@smart-electronics.es.

El dret a accedir a les vostres dades personals que tractem.

Teniu dret a rebre la nostra confirmació de si processem o no les vostres dades personals. Si processem les vostres dades personals, teniu dret a familiaritzar-vos amb les dades personals processades i la informació sobre el vostre processament, com els propòsits del processament de dades personals, les categories de dades personals, els destinataris de les dades personals, etc. Us proporcionem una còpia de les vostres dades personals. Teniu dret que us enviem les vostres dades personals en un format estructurat, disponible públicament i llegible per màquina. Aquest dret no es pot exercir si pot lesionar els drets i les llibertats dels altres. Tenim dret a negar-nos a proporcionar les seves dades processades si s'han identificat les circumstàncies especificades a la legislació, cas en què no es proporcionaran dades personals.

El dret a sol·licitar la correcció de les vostres dades personals emmagatzemades per nosaltres.

Teniu dret a sol·licitar la correcció de les vostres dades personals si contenen errors i, atesa la finalitat del tractament de les dades, a sol·licitar l'emplenament de les dades personals incompletes.

Dret a sol·licitar la supressió de les vostres dades personals.

Aquest dret s'aplica, per exemple, si:

 1. (i) les dades personals corresponents ja no són necessàries per aconseguir els fins de la seva recopilació o processament;
 2. (ii) Vostè retira el seu consentiment i no hi ha cap altra base legal per al processament de dades;
 3. (iii) no dóna el seu consentiment perquè les dades personals es processin per als nostres interessos legítims o els d'un tercer;
 4. (iv) les dades personals es processen amb fins de màrqueting directe;
 5. (v) les dades personals han estat processades il·legalment;
 6. (vi) les dades personals s'han d'eliminar d'acord amb els requisits de la legislació aplicable a nosaltres.

Ens agradaria cridar la seva atenció sobre el fet que encara hi ha moments en què no pot exercir aquest dret. Aquestes excepcions inclouen casos en què el processament de les vostres dades és necessari:

 1. (i) per exercir el dret a la llibertat dexpressió i informació;
 2. (ii) per complir amb les nostres obligacions legals; o
 3. (iii) per establir, fer valer o defensar reclamacions legals.

Dret a la limitació del tractament de les vostres dades.

Aquest dret s'aplica, per exemple, si:

 1. (i) Vostè qüestiona l'exactitud de les vostres dades personals;
 2. (ii) el processament de les vostres dades és il·legal, però no està d'acord amb la seva eliminació;
 3. (iii) ja no necessitem les vostres dades personals per aconseguir els fins del seu processament, però vostè les necessita per preparar, presentar o defensar reclams legals; o
 4. (iv) no dóna el seu consentiment perquè es processin en el nostre interès o en el d'un tercer, respectivament, fins que no es verifiqui la validesa d'aquesta objecció.

Durant la restricció del processament de dades per aquests motius, tenim dret a continuar emmagatzemant les vostres dades personals, però no continuarem processant, excepte:

 1. (i) amb el seu consentiment;
 2. (ii) per preparar, presentar o defensar reclamacions legals;
 3. (iii) per protegir els drets d'una altra persona física o jurídica; o
 4. (iv) quan ho justifiquin importants interessos públics.

Dret a oposar-se al tractament de les vostres dades.

Podeu utilitzar aquest dret per a qualsevol propòsit i per qualsevol motiu relacionat amb la situació específica, però només en la mesura que usem les dades per protegir els nostres interessos legítims o els d'un tercer. En cas d'objecció, deixarem de processar dades personals, excepte quan puguem demostrar que el processament de dades es duu a terme per raons legítimes imperioses que superen els seus interessos, drets i llibertats, o per a l'establiment, l'enviament o la presentació de reclams legals i/ o els nostres reclams legítims per protegir.

El dret a oposar-se que les vostres dades personals es processin amb fins de màrqueting directe (inclosa l'elaboració de perfils amb fins de màrqueting directe) En cas d'aquesta objecció, deixarem de processar les vostres dades personals.

Dret a la cessió de dades.

Podeu exercir aquest dret en els casos en què processem les vostres dades personals a través de mitjans autoritzats (informàtica, etc.) i la base legal per al processament de dades personals sigui el vostre consentiment o l'execució d'un contracte o la realització d'accions sol·licitades per abans de celebrar un contracte.

El dret a retirar el consentiment per processar les vostres dades personals.

Si la base legal per al nostre processament de les vostres dades personals és el vostre consentiment, teniu dret a retirar el vostre consentiment en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afecta la legalitat del tractament de dades que va tenir lloc abans de la retirada.

El dret a presentar una queixa davant de la institució supervisora.

​Si descobreix que el nostre processament de les seves dades personals viola la legislació que estipula la protecció de dades personals, té el dret legal de presentar una queixa davant la Inspecció Nacional de Protecció de Dades a Tatari 39, Tallinn, 10134, www.aki.ee. En tots els casos, poseu-vos amb nosaltres abans de presentar una queixa perquè puguem treballar junts per trobar una solució adequada.

Canviar les condicions de protecció de dades

Podem canviar aquesta Política de privadesa de tant en tant per reflectir correctament el nostre processament de les seves dades personals. Si realitzem canvis significatius, us ho notificarem a través del nostre lloc web o d'alguna altra manera, per exemple, per correu electrònic, perquè pugueu familiaritzar-vos amb els canvis abans de continuar utilitzant el nostre web.

0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga