SMARTLIFE e-Commerce SP

Categoria: salut i esport

 • Mostra més
 • Mostra més

S'estan mostrant 4 resultats

 • Bàscula corporal intel·ligent Bluetooth INSMART compatible amb Fitbit Samsung Health i més

  Bàscula corporal intel·ligent Bluetooth INSMART compatible amb Fitbit Samsung Health i més

  Vista ràpida  42,67

  Bàscula corporal intel·ligent Bluetooth INSMART compatible amb Fitbit Samsung Health i més

  Registra automàticament el pes corporal d'una o diverses persones a Android o iPhone i al compte de GoogleFit, AppleFit o Fitbit del vostre ordinador. Les persones poden mantenir registres cadascun per separat o junts com una família.

  Els registres es poden veure com una llista o com a gràfic. Si algú té un nadó petit, hi ha una funció separada per pesar el nadó. Per registrar la història de l'aplicació Insmart Salut és obligatori i es connecta amb l'escala mitjançant Bluetooth.

  La bàscula corporal també analitza la composició corporal i dóna l'IMC, els percentatges d'ossos i el greix, l'edat corporal i molt més. Les xifres de la composició corporal algunes persones creuen que són fiables i d'altres no confien aquest tipus d'anàlisi.

  El propòsit principal i per què val la pena la bàscula corporal s'ha descrit al primer paràgraf.

  Selecciona opcions
 • Oximetre farmàcia per a nens 1-12 anys pulsòmetre recarregable

  Oximetre farmàcia per a nens 1-12 anys pulsòmetre recarregable

  Vista ràpida  35,40

  Oximetre farmàcia per a nens 1-12 anys pulsòmetre recarregable

  Les saturacions normals d'oxigen solen estar entre 94…100%, però també depenen de l'edat.

  Si la saturació del vostre fill és massa baixa, és possible que el nen necessiti moure's per obtenir més oxigen. Si hi ha més símptomes, és possible que el vostre fill hagi d'anar al metge. Cal oxímetre farmàcia per mesurar la saturació.

  La freqüència cardíaca normal varia segons la seva edat. A continuació es mostra la freqüència cardíaca normal per edat, segons els Instituts Nacionals de Salut (https://www.forbes.com/health/healthy-aging/normal-heart-rate-by-age/).

  EDAT FREQÜÈNCIA CARDIACA EN REPÓS NORMAL
  Nounats de 0 a 1 mes 70 a 190 lpm
  Nadó d'1 a 11 mesos 80 a 160 lpm
  Infants d'1 a 2 anys 80-130 lpm
  Infants de 3 a 4 anys 80 a 120 lpm
  Infants de 5 a 6 anys 75 a 115 lpm
  Infants de 7 a 9 anys 70 a 110 lpm
  Nens de 10 anys i grans i adults (inclosos ancians) 60 a 100 lpm
  Atletes en òptimes condicions 40 a 60 lpm
  També és important conèixer la freqüència cardíaca màxima normal durant l'activitat vigorosa i la freqüència cardíaca objectiu per a la seva edat.

  Per trobar la seva freqüència cardíaca màxima normal, resteu la seva edat de 220.

  Mentrestant, la seva freqüència cardíaca objectiu ha de ser aproximadament del 50 % al 70 % de la seva freqüència cardíaca màxima durant activitats d'intensitat moderada com caminar.

  Durant una activitat més intensa, com fer exercici, córrer o exercitar-se amb peses, el seu ritme cardíac objectiu ha de ser aproximadament del 70 % al 85 % del ritme cardíac màxim.

  Selecciona opcions
 • Mesurador de pressió arterial digital Yongrow YK-BPW5

  Mesurador de pressió arterial digital Yongrow YK-BPW5

  Vista ràpida  29,23

  Mesurador de pressió arterial digital Yongrow YK-BPW5

  Petit per mesurar a qualsevol lloc. Fins i tot a l'hivern, els ancians no necessiten treure's la roba per mesurar, fàcil d'usar, mesurament precís. El monitor de canell s'infla a través de dos canals, exercint una pressió uniforme al voltant del canell. Aquesta funció útil ajuda a garantir que els seus resultats siguin precisos i estables.

  Funció de detecció d'arítmies. Redueixi el risc de problemes cardíacs greus en estar conscient de la salut del seu cor cada dia. El nostre braçalet de pressió arterial també controla la seva freqüència cardíaca, cosa que li permet controlar el risc d'arítmia (problemes amb el ritme cardíac).

  Mesura amb un botó. Experimenteu la màxima facilitat d'ús i registreu la seva pressió arterial només tocant un botó.

  Pantalla LCD de font gran. La pantalla LCD us permet veure clarament les seves mesures i és accessible per a persones amb discapacitat visual.

  98% de precisió. L'ajust i l'adaptació intel·ligents del monitor a través de xips millorats us permet obtenir resultats en què podeu confiar.

  Afegeix a la cistella
 • Oximetre farmàcia mesurador d'oxigen a la sang YONKER

  Oximetre farmàcia mesurador d'oxigen a la sang YONKER

  Vista ràpida

  Oximetre farmàcia mesurador d'oxigen a la sang YONKER

  Les lectures normals de saturació d'oxigen han de mostrar entre 95 % i 100 % (SpO2). Si les lectures es mostren per sota del 92% (SpO2), heu de consultar immediatament un metge.

  Què he de fer servir en un oxímetre de pols? Segons els estudis, el dit mitjà de la mà dreta mostra els millors resultats. Assegureu-vos de treure l'esmalt d'ungles i eviteu utilitzar-lo amb els dits freds, ja que és possible que les lectures no es mostrin correctament.

  La precisió és el factor clau a considerar en comprar qualsevol equip mèdic.

  En termes de característiques, busques els que tenen una pantalla brillant i clara, estan fets d´un bon material durador, alguns són resistents al´aigua i és un avantatge si també donen lectures de freqüència cardíaca.

  Llegeix més
0
  Cistella
  El carret està buitTornar a la botiga